Allt this time you had it in you

Fredagen den tredje juli 2009

10:33
Vaknade kvart över tio idag, det är det längsta jag sovit på länge! Härligt.

Idag är det fullt upp hela dagen. Först ska vi till gammelmormor och äta mat vid två, och sen ska vi till Hannes och Carin ikväll. Trevligt värre!

Blev rätt segt på Njuta igår, både Tommy och jag var så sega till en början. Trötta och så. Men sen blev det lite bättre när sällskapet kom. Fast vi blev inte där så länge, drog vid kvart i tio. Då gick vi iväg och käkade på McDonald's.

Idag har jag fått hem mina provbågar från Favoptic! Jag hoppas att de är ungefär som de jag har nu..


12:06
Så himla skönt att det inte är så förbaskat varmt idag! Molnigt och svalare, yeah. Imorgon ska visst regnet komma. Skönt. Bara det inte regnar alltför många dagar. Fast skönt om det blir lite svalare ute, nu när jag ska börja jobba igen. Känner på mig att det kommer vara jäkligt varmt i huset annars..

Glasögonen passade bra, något mindre än de jag har nu, men helt klart okej. Kan inte komma undan särskilt mycket billigare, så det får bli de. Tror jag får betala 350 kronor. Det är ett väldigt bra pris!


12:21
Förde in mina jobbtider i nya kalendern, och upptäckte att jag inte alls jobbar lika mycket i sommar som jag trott. Jobbar faktiskt bara fyra dagar i veckan, vilket dock är fullt nog. Så det var ju bra! Visserligen mindre pengar, men helt klart skönt att ha lite mer ledigt, speciellt sen när det börjar närma sig flytt.. Om det nu blir innan september. Men ändå, skönt med tre dagar ledigt i veckan. Det är såpass långa pass ändå, så kommer ändå tjäna bra med pengar. Bara det att jag tjänar 150 kronor på helger, mot Torgets ynka OB på 18 kr efter 18:00 på lördagar.. Det blir great!

Nu bär det av mot stan, hämta Tommy, och sen gammis!


18:44
Jag hör åskan då och då, men det börjar aldrig regna. Det känns som att regn vore väldigt förlösande just nu. Kanske borde stänga av datorn, förresten, om det åskar? Kan vara en bra idé..

Snart blir det Baronbackarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0