See the wonders of a fairytale

Måndagen den tjugosjunde juli 2009

11:23
Igår efter jobbet var Mahtilda, Anders och Elwira här. De skulle fotografera till Hej Baby. Wiret vägrade att skratta, men hon var på skapligt humör i alla fall! Hann tyvärr inte kolla på resultatet, så jag hoppas att pappa har kvar bilderna på datorn.

På kvällen var vi hos Hannes och Carin snart grannar! Vi blev bjudna på tjälknöl och potatisgratäng och till efterrätt fick vi halloncheesecake. Mycket gott! Carin är en riktig hurmor ibland, haha. Sen kollade vi på Saw 3, vi håller på att plöja igenom hela serien. Mycket trevlig kväll!

Idag ska jag jobba igen 12:00 - 21:00. Känner på mig att det blir en helvetesdag. Men idag fuskar jag, och har med mig cola till jobbet, måste nog ha det idag! 


22:25
Det blev faktiskt en himla bra och snabb dag på jobbet, det trodde jag verkligen inte! Skönt. Vi var ute i typ två timmar och sen kändes det som att typ hela dagen hade gått. Mycket bra.
   På kvällen kollade vi på Lotta på Liseberg. Johan Palm var där, gud vilken tonårsidol han är! Småtjejerna var som galna, de stormade mot scénen, vakterna hade fullt upp att hålla dem i schack. Kul för Johan! Jag tyckte faktiskt att han var bra, nu har han ju fått lite mer mansröst i alla fall. Fast jag kan inte säga att jag gillar honom, tycker inte om att titta på honom när han sjunger. Han ser så tillgjord ut. Fast han är väl rätt skön ändå. Jaja.

Suttit med mamma och beställt lite grejer från Ellos. Det blev ett handduksset och ett par gardiner. Bra! Hade egentligen tänkt använda återstoden av kvällen till att fixa i min garderob, men känner nu att tiden börjar rinna ifrån mig, så måste nog gå och lägga mig. Gaaaah, hur ska jag hinna packa?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0