Leave the light on

Torsdagen den andra juli 2009

09:22
Godmorgon! Varm dag igen. Det är helt sjukt vilken skillnad det är på att vara i källaren och här uppe. När man kommer till trappan blir det bara varmare för varje steg, helt sjukt. Det är som att gå mot en vägg av värme.

Ikväll blir det Njuta, annars har jag inte så mycket planerat direkt. Blir en slappardag. Borde städa lite, det ser verkligen förjääääävligt ut på mitt rum. Men det känns så illa att göra sånt när det är fint väder ute. Samtidigt orkar jag inte vara ute heller, det blir för varmt. Får ställa fram vattenspridaren eller något, så jag åtminstone kan svalka mig.

Nu blir det frulle.


11:12
Det går bara inte att vara utomhus! Jag blir tokig. Har försökt få igång vattenspridaren, men den går inte att koppla in. Har även rotat fram poolen men den går inte att blåsa upp, för den är helt cp. Alla hål går antingen rakt igenom skiten, eller så är de inte ens hål. Fattar nooooooooooll! Nästan så man skulle ta sig bort till Lögardammen eller något, bara för att få doppa sig. Bara det inte är någon man känner, känns lagom mobbat att åka själv. :P


12:29
Blev en liten minitripp till Lögarn för ett dopp. Hade nog kunnat vara där lite längre, men blev lite stressad av att inte ha mobilen med mig, eftersom Tommy kommer hit snart. Men skönt var det! Och mycket folk. Men verkligen lagom varmt i vattnet, inte ett dugg jobbigt att hoppa i. Blir nog fler turer dit om vädret fortsätter såhär. Fast det är klart roligare med sällskap.

Nu tänker jag ge upp projekt solning. Det är bara jobbigt! Kanske dock ger mig på poolen när Tommy kommer, han kanske kan reda ut det. Annars tänmker jag gömma mig i källaren tills det blir skönt ute igen!


13:44
Jag kom på att jag måste fixa tackkort för studenten. Måste leta bilder. De borde egentligen skickas ut imorgon, men det är orimligt. Får ha som mål att ha fixat det nästa vecka.

Nästa vecka har Tommy semester, och då hade vi tänkt hitta på något kul. Men jag insåg just att jag är pank. Typ. Vill åka till Ullared, men det kanske man lika gärna kan göra i samma veva som vi ska flytta, så man vet på ett ungefär vad det är man vill få med sig till lägenheten. Så jag tror att om vi ska någonstans får det bli en tripp till Stockholm.. Vi får se.


17:24
Vi får se vilka vi blir på Njuta idag, för tydligen så kunde inte Anna, fastän det var vi som styrt upp, hehe. Men Hannes sa att han skulle komma också, och eventuellt Carin, om hon slutade tidigt. Och så kommer förhoppningsvis Jennifer förbi en stund också. (: Det blir nog mysigt.


18:25
Nu är jag redo för Njuta! Blev samma outfit som i tisdags (tunika, shorts och glammiators) plus jeansjacka. I'm fab! Hade tänkt ha på mig mitt ormarmband för första gången, men hittade det inte. Inte så konstigt, med tanke på hur det ser ut på mitt rum.. Hoppas jag inte råkat slänga det bara.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0