I see your halo

Söndagen den femte juli 2009

10:25
Åh, vad skönt med en dag med fint väder, men då det ändå är svalt! Det är typ bara 18 grader hos mig, men solen skiner som aldrig förr. Fy, vad skönt! Fast jag såg precis en människa med tjocktröja på sig, det är väl ändå att överdriva? Fast jag tycker det är skönast när det är såpass svalt ute att man i alla fall kan få välja om man vill ha t-shirt eller långärmad tröja, och shorts eller jeans. Blir nog en sån dag idag! Hoppas det blir ännu svalare tidigare ikväll, för jag vill ut och springa.

Jag tror minsann att det blir en tripp till Marieberg lite senare. Jag är besatt av jeansleggingsen jag såg på WearIt i onsdags, men aldrig köpte. Borde såklart spara pengarna, men sånt klan man hålla på med senare i livet! Vem kan motstå sommarrea, liksom? Inte jag i alla fall!

Håller på att ladda ner en massa bra musik, typ Maria Mena, Beyoncé och Alicia Keys. Måste bränna nya skivor till bilen! Så den här dagen blir det nog mycket musiklyssning! Goodie.

Nu börjar det bli frukostdags..


14:13
Jaha, så har man gjort av med pengar nu igen.. Fasen  också. Fast det blev väl rätt bra saker, antar jag. Blev en t-shirt med modemagasinomslag plus jeansväst på Gina Tricot, ett krämrouge på Lindex och ett tiopack cd-skivor på Clas Ohlson. Nöjd, men gillar inte känslan av att vara nästintill pank.. Jaja, pengar kommer alltid nya!

Nu har solen försvunnit, och det betyder att jag kan ge mi gut och springa snart, bara det inte börjar åska. Skönt att ha det gjort innan kvällen, så man bara kan slappa sen. Först blir det dock lunch. Blodpudding med lingonsylt står på menyn! Inte det godaste direkt, men helt klart ätbart.


14:51
Åh, herre, nu är jag mätt! Smällde i mig en liter jordgubbar med socker efter maten. Känner mig lite tyngre nu. Tur då att jag ska springa bort det sen! Måste bara smälta detta lite, annars kommer jag spy i spåret.


18:08
Har tillbringat eftermiddagen i soffan och växlat mellan Paris Hilton's BFF och All Access. Det är det enda rätta när det regnar!

Snart ska jag fixa kvällsmat. Det blir pommes och revbensspjäll. Gott!


18:38
Tänk att det ibland bara krävs lite inspiration och en ackordföljd för att en låt ska skapas.


21:48
Jag är trött tjej. Hade tänkt kolla på Wimbledon, men pallade inte mer efter första pausen. Så jag hamnade här istället.. Blir nog faktiskt sängen snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0