I will follow where you lead

Torsdagen den nionde juli 2009

09:44
Jag har sovit så sjuuuukt dåligt inatt! Jag har bara drömt en massa mardrömmar, och vaknat varannan timma ungefär. Det var verkligen riktigt äckliga mardrömmar också, och flera gånger var jag övertygad om att det var på riktigt. Så brukar det oftast inte vara när jag drömmer, jag brukar at some level vara medveten om att det faktiskt inte bara var en dröm. Men inte inatt. Fruktansvärt vidrigt. Är jag stressad kanske?

Familjen kom visst inte hem inatt, så jag antar att de stannade och sov nånstans efter vägen. Men de lär väl komma vid lunchtid.
 
Blir väl mest till att packa in från husvagnen och sånt idag. Fast jag och Tommy ska förmodligen gå lite på stan och sen gå på Ice Age ikväll. Jag kan ju inte ändra alla planer bara för att familjen behagar komma hem tidigare än planerat. Jag hinner ju umgås med, och tröttna på, dem ändå.

Nu ska jag äta lite frukost, och sen blir det ett bad. Man måste visst bada när det spöregnar ute.


11:57
Nu är huset oklanderligt! Typ. Fast inte gräsmattan. Den är vildvuxen. Men har inte hunnit klippa den. Har ju jobbat, och så har det ju regnat och sådär. Då kan man inte göra sånt. Det får Marcus fixa i helgen! Moahahahahahaha..
   Jag har blivit satt på att göra lunch. Det har önskats färskpotatis. Jag har typ aldrig kokat potatis, för jag är inte så mycket för det. Äter ju helst typ klyftpotatis. Men nu ska jag tydligen fixa det, men det går nog bra. Jag hade dock ingen som helst fantasi vad det gäller tillbehören, så det blev något så enkelt som köttbullar. Som jag inte ens tycker särskilt mycket om. Jaja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0