You just sometimes need a push

Tisdagen den sjunde juli 2009

10:35
Inatt har jag drömt mardrömmar, I hate! Att ens egen hjärna kan ställa till det så för en. Taskigt!

Idag är det jobb igen, dock lite kortare, bara till nio! Skönt. Vi får väl se om den här dagen går fort, jag har en känsla av det motsatta. Fast det är i alla fall skönt att jag inte jobbar ensam hela dagen åtminstone.

Har fått ont i ryggen igen, jäklarns. Borde verkligen gå och få massage. Fast det har jag sagt i typ två år nu, det blir aldrig av. Det ska väl till att jag får så ont att jag inte kan gå innan det blir något med det. Well..

På lördag kommer familjen hem, vilket betyder att jag måste sätta igång och fixa med huset innan dess. Så mina två lediga dagar (torsdag, fredag) får gå till att städa, tvätta och klippa gräset. Kuljul.


12:02
Geez, jag åt precis upp the remainders of glassen jag hade i frysen. Det var visst lite mer än jag trott, så nu är jag mä-hä-hääääääätt!

Innan jobbet måste jag förbi Maxi och handla. Har ingen frukost hemma. Och så ska jag köpa lunch. Tänkte mig ett mål mat från självplocksdisken, mums. Orkar inte makaroner en dag till..


21:44
Johodå, det gick faktiskt bra idag också. Passen på Torget gick hundra gånger långsammare. Gillar det här att man kan styra lite som man vill, oftast i alla fall. Yes, yes.
   Imorgon ska jag jobba morgon för första gången. Då börjar jag redan klockan sju, så det blir till att gå upp tidigt imorgon bitti! Men det går förmodligen fort imorgon, för vi ska iväg till stan ett par timmar. Och så slutar jag fyra.

Nu ska jag ta hand om tvätten, samt göra lunchlåda tills imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0