Something died, I fear

Torsdagen den tjugotredje juli 2009

16:10
Idag har jag jobbat mellan tio och tre. Lagom dag. Lite extra lagom eftersom vi var inne i stan nästan hela tiden. Me like! Skönt att få betalt för att softa ibland. Fast rullen krånglade, hoppas den är fixad tills imorgon.
   Innan jag åkte hem smet jag in på KappAhl där jag hade sett i något magasin att de hade såna armringar som jag ville ha, billigare än på andra ställen. Visste inte om jag hade pengar, så tog ett kontoutdrag först. Tydligen har jag fått lön redan idag. I alla fall blev det armringarna och en burk, som jag tror innehåller läppglans, som ser ut som ett bakverk. Men nu är det färdigshoppat för ett bra tag framöver! Nu måste alla pengarna gå till flytten. Fast någon liten topp på H&M eller Gina ska jag nog kunna unna mig även senare.. Men men!

Inflytt om en vecka. Borde nog börja packa ner grejer från mitt rum. Är inte ledig så många dagar innan det är dags att flytta in, så jag har liksom inte så mycket tid på mig. Men jag vet inte riktigt vart jag ska börja? Blir väl så att man bara öser ner all skit i en kartong, så får man organisera när man packar upp. Typ. Ska i alla fall gå igenom alla kläder, och bara ta med det jag faktiskt använder. Ingen idé att ta med saker som man tror att man "kanske använder sen". Kanske skulle lägga ut lite kläder på Blocket eller liknande? Man kan ju alltid prova.

Nu är jag hungrig, fast det känns som att vi inte gjort annat än ätit idag (först lunch på Creperiet, sen glass på Gröna Grodan). Hade tänkt ge mig ut i spåret sen, och då är det ju bra om jag har ätit ordentligt innan. Yeah, yeah.


19:40
Det bidde ingen springtur. Istället blev det ett inköp av fyra köksstolar i furu. 200 kronor kostade de tillsammans, det måste man ju ändå anse som ett mycket bra pris! Visserligen är de väl inte direkt vackra, men det är å andra sidan inte bordet vi ska ha heller. De matchar åtminstone! Skönt att vi har alla större inköp klara nu. Eller, ja, så himla mycket har vi ju inte behövt köpa, och kommer inte behöva heller. Jag har ju för det första sparat på grejer under åren, och så har jag fått väldigt mycket. Så det enda vi egentligen behövde köpa var soffa och köksstolar, resten har vi. Nu är det väl mest städgrejer och sånt kvar. Det får fanimig Tommy köpa, för han har knappt några grejer, allt vi har i lägenheten kommer att vara mina juridiskt sett. Även om vi fått vissa saker ihop. Jag har ca 15 000 som mamma och pappa sparat undan till mig sen jag föddes. Tommy hade också något sånt, men han fick betala sitt körkort själv, så de pengarna försvann ju. Så det är väl egentligen inte konstigt att jag fått lägga liter mer pengar. Men han hade ju faktiskt kunnat önska sig lite flytta-hemifrån-saker, han också. Fast får man bara presenter av typ tre pers, då förstår jag att man kanske inte bara vill ha såna saker. Jag har ju stor släkt liksom. Men men, det kommer att jämna ut sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0