Nu klarar jag mig själv

Onsdagen den tjugonde maj 2009

09:15
Ganska ovärt att gå upp imorse, om man säger så! Just som jag skulle till att gå till bussen fick jag sms av Kajsa. Hon var sjuk, så det blev ingen terminsredovisning, vilket var det enda jag hade i skolan idag. Men samtidigt visste jag att jag var tvungen att hämta mina religionsgrejer eftersom jag har prov på måndag. Så åkte till skolan ändå. Som tur var hann jag med halv nio-bussen hem, så det var ju lugnt. Men ändå. Hade ju varit skönt att sova hela dagen.. Fast kan å andra sidan gå och lägga mig nu, vilket är precis vad jag tänkt göra!


12:05
Lyckades sova två extra timmar! Det var så underbart skönt. Kände mig bedövad när jag till sist vaknade.

Varit i affären och handlat lunch; pizza. Måste göra matlåda tills ikväll också, ska ju jobba. Vet dock inte vad den ska innehålla. Finns väl inget annat än pasta.


12:54
Det regnar. Det är både dåligt och mysigt på samma gång. Mysigt så länge jag slipper ge mig ut i eländet i alla fall. Det som var så fint ute imorse.

Snart iväg till jobbet. Ska bli kul! Ska jobba med ny assistent idag, så vi får se vad det är för människa. Har hört att hon ska vara jättetrevlig, så vi får väl hoppas på det bästa. Ska nog byta om till mina tightatste jeansleggings och min älskade stoooooora randiga från Gina, den är min nya baby! Vill ha på mig den jämt. Spillde på den igår, hoppas att den inte blev helt förstörd! Då får jag köpa ny..

Funderar på att ta tag i disken och sen plugga lite religion?


13:48
Nu är alla anteckningar redo inför religionsprovet! Fett skönt.

Lade precis in en massa musik på datorn. Minnet börjar visst bli fullt, men det kan inte bara vara musikens fel. Måste ligga annat och skräpa. Men ska i alla fall lägga in musik sen, nu när jag ändå köpt minne.


13:59
Nu ska jag bege mig ut i regnet, till bussen. Jag kommer ganska tidigt till jobbet, men nu går ju tågen som de går, det kan jag ju inte göra något åt. Får väl utforska området eller något. Har knappt varit inne i centrum där. Jaja. Ser frame mot jobbet i alla fall!


21:32
Gick bra att jobba idag, tiden gick fort. Jag börjar lära mig, men det kommer nog vara läskigt att köra själv sen. Men det kommer nog gå bra!
   Tajmade bussen med tåget perfekt, hann precis med 504:an. Då slapp jag vänta en halvtimma i stan. Gött!

Ledigt imorgon, vad skönt. Ska bli nice att sova ut ordentligt. Men som vanligt kommer jag väl att vakna vid åtta av att jag behöver gå på toa. Men då ska jag banne mig se till att somna om ifall jag är trött! 
   Har inga direkta planer för morgondagen. Kanske blir en sväng in till farmor för att hämta balklänningen som nu är klar. Och så blir det väl lite städa, och lite promenad. Och om det inte är alltför dåligt väder vill säkert pappa ha hjälp med någon slags renovering. Och så måste jag lägga mig i solariet, så himla blek!

Nu ska jag väl snart gå ner till mig och kolla på tv.


21:45
Jag är bitter över min randiga tröja! Fläckarna gick inte bort helt. :( De syns visserligen inte på håll, eller kanppt ens på armlängds avstånd, men vet man att de finns där så syns de väl. I hate! Har ju egentligen ingen lust att köpa en ny tröja, men vill samtidigt kunna ha den här tröjan på fest, och är det då någon som märker att den är fläckig känns det ju sådär. Får rådfråga mamma! Och prova att tvätta igen, men lite mer fläckborttagning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0