Jag är din bäste vän

Den andra maj 2009

20:17
Jobbat idag. Det sög, fast gick ganska så fort ändå. Men segt på slutet, som alltid.
   Åkte till Coop efter jobbet, och idag hade de Noblessen. Så köpte den och en upplevelseatlas för 10 kronor. Gött!

Jag har nästan blivit lite beroende av att gå promenader. Jag börjar känna att jag verkligen vill ut och röra på mig, och det känns inte helt okej att äta onyttigt. Men jag har varit duktig, tycker jag. Inte köpt godis eller dricka mitt i veckan. Tyvärr köpte Tommy och jag stora Marabous igår, men man får väl ha lite helggodis i alla fall. Ja, och så Noblessen nu.. Men får väl se till att göra av med det. Ska nog ge mig ut i spåret imorgon kväll, om jag orkar efter slitet på jobbet.


21:36
Jag är lite rastlös och känner mig lite tjock så jag har tvingat ut mamma på en sen promenad. Lika bra det, det kan aldrig skada.

Jag är shoppingsugen. Kanske blir ett litet slöseri imorgon innan jobbet?


22:16
Var verkligen hur skönt som helst ute. Mamma och jag gick jättesnabbt, en riktig powerwalk! Ksnske är kvällspromenader det jag ska satsa på? Det sägs ju att morgonpromenader is the shit, men det ska ju göras innan frukost, och jag är väldigt mån om mina morgonrutiern. Att göra något innan frukost finns inte. Men det är väl detta jag ska satsa på nu, promenader på håltimmar och på kvällar, och så kanske en och annan joggingtur. Och det nya godiset 8vi bortser från chokladen nu, den är jag inte ens sugen på) är blodgrape! Så himla, himla gott och nyttigt!

Sova nu kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0