Coming down

Söndagen den sjuttonde maj 2009

18:58
Igår sa jag upp mig! Fy vad bra jag är! Var knappt ens nervös, trodde jag skulle vara det. Det gick lätt och smidigt. Jacob är väl van..

Var jättekul på Hannes fest! Åkte bil dit, men sen kände jag att jag ville supa lite, så vi tog bussen hem. Fast det var egentligen rätt ovärt, för det enda jag fick i mig var två Aquatinis och en halv Jägershot. Men men. Kul hade jag i alla fall! Tjejerna kollade på Eurovision, och jag och killarna satt ute på balkongen och tjötade. Fett kul!

Köpte den där tröan på Gina igår. Men smart som jag är lyckades jag få blod på tröjan innan jag ens kommit till festen. Hoppas fläcken går bort nu bara.. Men jag är sjukt nöjd med tröjan, så himla skön! Blir nog en sommarfavorit.

Asdrygt på jobbet idag, vi hade verkligen ingenting att göra på hela dagen. Jag jobbade på Jacobs hela dagen, för Saara var sjuk. Det gick bra, behövde aldreig göra sånt jag inte kan. Gött. Men äckligt segt, värre än vanligt. Men detta kan ha varit min sista helg på Torget. Men kanske ska jobba sista helgen i maj också. Vi får se hur det blir med det.

Imorgon är det ny vecka igen. och då är det teater. Shit vad jag måste öva repliker! Måste leta kostym också. Damn..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0