You are the air I'm breathing

Onsdagen den trettonde maj 2009

13:32
Var rätt hårt att gå upp och skjutsa mamma imorse, men sen piggnade jag till. Tyvärr. Var ännu värre när jag sedan skulle vakna på riktigt. Det är ingen bra idé att somna om egentligen..

Kände att jag var sjukt äcklig efter ensemblen, så jag gjorde en fuling och åkte hem och duschade och bytte tröja. Nu känner jag mig som en ny människa!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att få förbereda lärarfikat. De får chokladmuffins och negerbollar från mig, och bullar från Nicklas. Hoppas det blir över!
   Medan de fikar ska jag passa på att skriva mina studentinbjudningar. Det gick inget bra att göra dem i Word, så jag bestämde att jag skulle skriva dem för hand. Mamma letade fram några svarta pappersark som är ltie styva, så dem ska jag skriva på. Har även med mig guld- och silverpennor. Fint blir det nog!

Senare ska jag iväg och jobba. Min första dag! Är lite nervös, fast ändå inte.. Mest lite pirrig. Man vet ju aldrig hur det kommer bli, tänk om jag hatar det liksom? Eller så blir det jättekul, och då är det ju bra.
   Jag har lite tid innan jag börjar, så jag ska förmodligen hem till farmor och lägga sista handen vid studentklänningen. Yes, yes.


21:53
Var riktigt roligt på jobbet faktiskt! Och tiden gick asfort. Det var ingenting mot Torget.. Fast ändå så kändes det som att vi inte gjorde så mycket. Typ gick och handlade och duschade. Mycket mer än så var det liksom inte. Fast ändå var det det. Jag lärde mig mycket i alla fall! Ser fram emot att jobba även imorgon, på Vårruset! Nu är jag dock jäkligt trött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0