Mitt i ett äventyr

Torsdagen den tjugoförsta maj 2009

09:58
Tiden går så fort. Kan inte fatta att vi redan befinner oss i slutet av maj. Imorgon är det exakt två veckor kvar till studenten. Sjukt ju! Och det är ju faktiskt bara en skolvecka kvar. Hur sjukt är inte det? Varav jag egentligen bara går i skolan tre dagar. Herrejävlar. Jag kan faktiskt inte fatta det. På riktigt alltså. Jag kommer nog inte fatta förrän i höst när alla andra åker tillbaka till Risbergska och jag är kvar här. Eller kanske till och med befinner mig i lägenheten i Eskilstuna. Herrejävlar! Jaa, gud alltså.. Måste helt enkelt se till att göra det bästa av tiden som är kvar!

Idag är det Kristi himmelsfärd, alltså är jag ledig. Det är grått ute, vilket bådar för en dag med fix. Måste städa en massa inför imorgon, måste ju se presentabelt ut när jag är hostess. Så blir det, som jag sa igår, lite solarium, lite promenad, och förmodligen en tripp till farmor. Och när jag väl är ute i Marieberg blir det såklart en tripp till köpcentrumet också. Kolla in lite saker jag kan önska mig till studenten. Kan hända att det blir någon form av storshopping också, med lilla mami. Mamma och pappa kanske ska ut med husvagnen, och då brukar det behövas lite mat. Och vi har ingen här hemma heller, så jag gissar att det blir någon form av mathandling i alla fall.

Nu tänkte jag gå ner till mig och fixa mig lite. Borsta tänderna, duscha lite.. Men innan dess ska jag nog faktiskt göra mitt lilla träningsschema. Varför inte göra det både morgon och kväll om man har tid?


12:25
Herregud, vilken tid det tar att städa om man är noggrann! Storstädar, det händer typ en gång i halvåret. Max. Än så länge har jag bara fixat med bordet, rensat lite där under och sådär också. Massor kvar!

Nu blir det lite Tysslingedagen!


16:42
Har varit hos farmor och fikat lite, samt hämtat balklänningen. Åh, den är så fin! Älskar den djuprosa färgen, skitsnygg! Bilder på den och studentklänningen kommer nog sen. (:
   Efteråt var vi på Willys och storhandlade. Köpte lite potatissallad och en stor flintastek tills imorgon! Men det blir en till liten tur till affären imorgon för att införskaffa det sista.

Nu är jag supertrött, och tänkte fixa till det genom att lägga mig i solariet. Där somnar jag jämt!


19:16
Sov riktigt skönt i solariet! Like always. Nu syns det i alla fall lite, det har det inte gjort de andra gångerna. Fast mest röd såklart.

Så gott som klar med städningen nu. Väntar bara på att golvet ska torka, så att jag kan ställa tillbaka alla grejer. Skönt! Då är det bara toaletten kvar, men den tar jag imorgon.

Nu blir det hemlagad lasagne med rabarberpaj till efterrätt!


19:55
Har kollat runt lite på Systembolagets hemsida. Tommy ska få köpa ut lite cider åt mig till imorgon. Jag dricker så sällan, och när jag väl gör det så blir det mest vodka, så jag vet inte riktigt vad jag gillar. Så nu tänkte jag prova några olika. Fyra stycken tror jag blir lagom, vill ju inte bli bakfull då jag ska på Räkbåten på lördag. Och så beror det på om någon annan dricker. Känns ju mobbat att dricka själv, haha.

Ikväll är det säsongspremiär för Bonde söker fru, så det blir min tv idag!


20:13
Åh, hoppas att jag kan gå på Torgetfesten efter Räkbåten på lördag! Får försöka fixa det, det vore så kul. Är ju aldrig med annars. Får passa på. Är ju ändå klar klockan tio på lördag, så det ska nog gå att ordna. Kul!


22:33
Sitter här i nylackade naglar (chockrosa!), och nu känner jag att dagen börjar lida mot sitt slut. Mycket har blivit gjort, men fortfarande är det en hel del att fixa inför imorgon. Tur att vi inte börjar förrän på kvällen.

Godnatt alla underbara!






Bal- respektive studentklänningen! Balklänningen är dock lite mer rosa än vad som framkommer här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0