We must bring salvation back

Sjätte maj 2009

09:06
Hade jättesvårt att somna inatt! Funderar på om det kanske var fullmåne, den såg i alla fall stor ut. Vaknade flrea gånger på morgonen och trodde att jag försovit mig, för jag var så utvilad. Men det hade jag visst inte. Jaja, bra att man vaknar utvilad i alla fall.

Ska snart iväg till skolan. Blir en prommis ner till skolan från stan, gött. Inte så fint väder, men never mind. Men är det tillräckligt varmt för jeansjacka? Vi får se!

I eftermiddag ska jag och mamma vara barnvakt åt Casper, myyys! Det ser jag fram emot.


15:14
Ovärd dag! Vi gjorde typ ingenting på ensemblen, vi är så otaggade. Men bestämde i alla fall att vi skulle köra I'm so excited på lunchkonserten.
   Hade betygssamtal, låg på VG+! Det är jäkligt bra tycker jag, med tanke på att jag inte kan spela några instrument. Men tydligen hade jag andra kvalitéer som räckte till ett såpass bra betyg. Nice!

Mitt busskort gav upp igår, så var tvungen att åka till WUC och fixa ett nytt. Det spöregnade, så jag frös som tusan när jag väl kom hem. Hoppade snabbt i badet. Men snart blir det till att ge sig ut i regnet igen, men denna gång med paraply..


19:25
Casper var så himla snäll idag. Han tydde sig till mig hela tiden och ville gosa. Men när Micke kom hem blev det full rulle, jäklar! Men det var sjukt mysigt, och på fredag är det dags igen!

Nu är jag anlitad som kökshjälp.


20:38
Har inget att göra. Vill typ gå och lägga mig, men har inga glasögon, så kan inte ligga och bli trött framför tv:n. Får istället städa rummet, vilket verkligen behövs. Speciellt dammsugas.. Och så måste jag packa inför imorgon. Eller egentligen inför fredag. Eller packa och packa, men måste ju ha lite koll på vad som ska med till Nora imorgon, vad som behövs till sånglektionen samt filminspelningen på fredag. Mycket att tänka på..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0