I know their every look

Den tredje maj 2009

10:36
Godmorgon!

Satt precis och gjorde en undersökning och fick då en gratis kryssning med Birka Paradise. Det är ju i och för sig inte så såvårt att få gratis kryssningar, men nog tycker jag att det är lite lyxigt ändå. Mamma och jag har funderat på att åka iväg med någon/några, och jag tror det vore jäkligt kul. Själv tycker jag inte att det spelar någon roll när man åker, åker man tillsammans är det väl ändå meningen att man ska umgås med varandra och inte med alla andra. Så vi får se. Just detta erbjudande gick ut någon gång i juni, och det är väl egentligen tveksamt om det blir något i maj. Men ändå!

Ska snart dra iväg till jobbet. Blir en liten shoppingrunda innan jag börjar. Egentligen har jag inte så mycket pengar, men nog ska jag väl få unna mig någonting nytt i vår?
   Haha, på tal om det kom jag precis ihåg att jag drömde att det var superrea på Gina Tricot inatt. Det mesta kostade mellan 15 och 25 kronor, det var kul!


20:53
Nepp, det blev inga fynd på Marieberg idag. Fast det var väl lika bra det.

Var rätt mycket folk på jobbet idag ändå. I alla fall runt lunch, sen avtog det efter tre. Jag fick stänga Jacobs, skönt.

När jag kom hem gick jag ut på långpromenad med mamma och pappa. Var rätt trött så det var ganska jobbigt, men vi gick raskt i en timma, så det var ju väldigt bra!

Nu ska jag ner i sängen, kolla på Sex and the City och käka choklad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0