What are we doing?

Tisdagen den nittonde maj 2009

10:17
Varför ska en skön sovmorgon alltid förstöras av att man måste kissa? Why? Det händer mig nästan varje gång. Och jag har lite svårt att somna om, i alla fall om klockan är efter sju. Det börjar med att jag drömmer om toaletter, och sen är det kört. Jaha. There goes my sleep in. Jaja, fick ju ändå sova till halv tio. Vilket var elva timmars sömn denna natt, så det kanske var dags ändå.

Teaterföreställning idag. Undrar hur det ska gå. Jo, men det går nog bra. Javisst. Jag är en aggressiv präst, haha.


12:10
Även idag är jag jättetrött. Det måste vara vädret, hatar det gråa! Ge mig sol och värme, så blir det mesta bra.
   Ont i huvudet har jag också. Drömde att jag hade huvudvärk, och det visade sig vara sant när jag vaknade. Pallzor..

Lagar mat. Klyftpotatis, som vanligt. Så gott! Lite rapsolja, vitlök och örtsalt så är det i hamn, yeah!


13:01
Men hur sjutton ska detta gå? Jag är verkligen superdupertrött! Jag skulle vilja gå och sova några timmar, men det går ju inte, för bussen går om en halvtimma. Fy, får verkligen hoppas att jag piggnar till på teatern. Annars blir det inte kul!


18:24
Teatern gick jättebra! Trots att jag var gravt ofokuserad innan. Vi missade lite här och där, men vi räddade upp varandra, så det spelade ingen roll. Skönt att det är över dock!

När jag skulle åka hem med bussen gick det på en gammal gubbe som hade kissat på sig. En tjej sa till chauffören, och stackarn fick gå av bussen Fast jag tror han är van, ser honom jämt nedpissad. Grosse. Fast chauffören tyckte det var väldigt jobbigt att säga till honom, det syntes. Men han kan ju inte sitta där och kissa ner hela bussen liksom.


21:19
Varit ute på långpromenad och samtidigt passat på att lämna ut alla studentinbjudningar. Måste göra någon slags önskelista, en del frågar ju vad jag önskar mig. Önskar mig egentligen inget speciellt, men man får ju ofta smycken till studenten, och då kan jag ju lika gärna kolla ut några som jag vill ha. Hittade bland annat fina armband på Tessie. Min önskelista ser ut som följdande;
- Berlockarmband
- Läderarmband
- Långa halsband med hängsmycke
- Halsband med klocka i (finns bl.a. på Ur & Penn)
- Flytta-hemifrån-grejer från Lagerhaus
- Stor spargris från Entré
- Pengar till dator

Nu blir det sovas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0