Falling faster, barely breathing

Tisdagen den tjugosjätte maj 2009

10:19
Igår hade jag mitt sista gymnasieprov ever! Det känns ju ganska så skönt kan jag säga. Tror även att det nästan kan ha blivit ett MVG till och med. Fast kanske ändå inte.. Fast det spelar i och för sig ingen roll, för jag får bara VG i religion ändå. :/

Linnea Börjesson och Linn hade fixat överraskning åt hela Es3, en sak de fixat med sedan oktober förra året. Det var en årsbok med collage från hela gymnasiet, guld! En rolig liten bakom-kulisserna-film hade de också gjort, haha. Grymt jobb tjejer tack!

Jobbade igår. Vi var på ungdomsgården. Det var skoj för jag träffade massa personer från projektarbetet! Hade jättetrevligt med assistenten Amanda också.
   Fick även en massa nya tider för sommaren. Shit, vad jag kommer jobba! Men det är ju bara bra. Förutom att de hade satt upp mig på att jobba den veckan då jag är på semester. Fast jag ringde till Micke och löste det. (:
   Var hungrig när jag åkte hem, så det blev en liten mellanlandning på Burger King. Så himla gott! Hatade BK förr, men inte nu!

Pappa har köpt dator till mig nu! Kombinerad student- och födelsedagspresent. Fast jag får ju inte öppna förrän på studenten. Fast det spelar ingen roll, för jag kan inte använda den förrän jag flyttat ändå, för vi har inget internetuttag över. Det suger ju lite. Fast det kanske inte blir den här datorn ändå, för jag såg att The Phone House hade jättebilliga datorer som motsvarade den jag fått nu. Så vi får väl se.

Idag har jag ingen skola, skönt! Man kanske egentligen borde vilja vara så mycket som möjligt i skolan nu, men klassen och allt, men jag känner att det kan ta sig i röven nu faktiskt. Det verkar inte vara någon som bryr sig om mig ändå, så då kan det lika gärna vara. Det är upp till dem nu, jag har gjort mitt bästa.
   Ska dock jobba i eftermiddag, wei. (: Jag gillar verkligen jobbet, det är mysigt! Fast vem vet, jag kanske hatar det sen. Men alla som jobbar där verkar verkligen tycka att det är världens bästa jobb, typ.

Soligt och härligt ute, så får väl försöka sätta mig ute i solen lite grann sen. Man måste ju faktiskt passa på.
   Borde även försöka kolla lite med håret inför balen imorgon. Och ta bort nagellacket!

Nu blir det frukost!


11:41
Hade tänkt ha på mig shorts idag, när det är sol och allt, men när jag gick ut och hämtade posten insåg jag att mina ben var alldeles för vita för något sådant. Så det får allt bli något annat!

Nu ska jag åka till affären och handla lunch, samt hämta ut mitt paket från Bubbleroom!


12:10
Jag fick mig en liten överraskning när jag öppnade paketet: det var inte helt och hållet det jag hade beställt. Eller i alla fall inte vad jag trodde jag beställt. Jag trodde att jag hade köpt ett trepack enfärgade t-shirts, men när jag öppnade paketet var den svarta tröjan mänstrad. Fast den var skitsnygg! Det ser ut som att man har ett jättesnyggt halsband på sig. Me like. Så det var ju bra! och tröjorna var mycket skönare än jag tänkt, och den röda tröjan var även den jättefin. Ett mycket bra köp, kommer nog använda alla tre mycket i sommar! Var en vanlig vit också.

Tog bort nagellacket förut, och då använde jag mig av borttagningsservetterna som jag köpte på Linas Cosmopharmaparty i våras. De var jättebra! Mina naglar känns alltid bräckliga efter att jag tagit bort nagellack, och så skrumpnar de typ ihop, men det här var jättebra! Det tog bort all färg utan att lämna minsta spår, och det var inte alls obehagligt. Det kändes typ som att smörja in naglarna i olja. Så nu har jag rena och fina naglar till balen! Ska nog lägga lite baslack och sådär, så att det i alla fall är lite glan spå dem. Lösnaglar och sånt där är inget för mig..

Nu ska jag sätta mig i solen och äta lite glass!


13:54
Just som jag skulle gå och sätta mig i solen gick den i moln, och nu har jag inte sett den på ett tag. Typiskt. Ska visst regna i eftermiddag. Figures. Då kan jag lika bra byta kläder, till något mer allvädrigt.

Mamma har hyrt en sjal till balen imorgon. Bra! Så nu har jag både handskar och sjal, det blir nog superfint! Vet dock inte hur jag ska sminka mig? Vet inte vilken färg som skulle passa.. Kanske har någon färg som matchar klänningen? Svart går ju alltid, eftersom jag bryter av med svart. Vi får se imorgon helt enkelt!

Nu ska jag dra mig iväg mot jobbet!


21:28
Träffade Anna på väg in till stan, mys! Hon är min bästaste vännis.
   Innan jag stack till tåget gick jag in på Glitter för att köpa dekoration till håret. Det blev några pärlspiraler, det blir nog fint tror jag. Jag hittade även ett jättesnyggt rosa läderarmband med hjärtapplikationer på som jag köpte. I love to shop!

Nu är jag hemma igen, och allt är som vanligt. Imorgon är det bal. Blir förhoppningsvis en kväll att minnas!


21:49
Nu är det bara tio dagar kvar till studenten, men medan alla andra taggar vet jag inte riktigt hur jag ske bete mig. Å ena sidan vill jag bara försöka tighta ihop med mig med dem jag vill hålla kontakten med, men å andra sidan försöker jag glömma. Försöker klippa banden. För det är nog trots allt det jag kommer behöva göra. Jag kommer att bli ensam. Det spelar ingen roll vad alla säger, det kommer bli så. Och det har egentligen ingenting med den eventuella flytten att göra. Även om jag skulle bli kvar i Örebro kommer jag vara ensam. Har jag inte lyckats göra avtryck hos folk på tre långa år kommer jag inte göra det på en knapp vecka. Och jag kan ju faktiskt inte klandra någon egentligen, man rår ju inte för att man vill umgås med vissa men inte med andra. Men jag kan inte hjälpa att jag känner mig bitter, sårad, utanför. Det är väl likadant som under alla andra år; jag duger för stunden. Och precis som då tar jag åt mig. Massor. Men till skillnad från då är jag en stark kvinna nu. Jag är vuxen. Jag måste ta mina egna beslut, göra mina egna val. Stå upp för mig själv. Men hur gör man? Hur får man de där power-woman-egenskaperna som så många har? Hur gör man för att bli önskvärd?
Men mitt i allt detta finns ändå mina ljus: min familj, min älskade Tommy, Anna, och så mina relativt nyfunna Hannes & Carin. Er vet jag att jag har hela livet, no matter what!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0