How you thrill me

Den åttonde maj 2009

08:42
Godmorgon!
   Jag känner på mig att detta blir en bra dag.
   Dagen börjar med filminspelning, samma som vi hållt på med i hundra år, känns det som.
   Sen sånglektion med Josefine, som vanligt. Den näst sista forever.
   Och så blir det till att vara barnvakt! Mamma och jag ska gå på stan med den lille, spermys!
   Och så avslutas väl dagen med semifinalen i hockey!


21:28
Har varit en sjukt kul dag, trots regn!
   Gick jättebra att spela in idag, och nu är vi äntligen klara. Jag, Sofie och Ida satt och kollade igenom dagens skörd av klipp när vi var klara, och gud vad vi skrattade! Så sköna karaktärer. Vi firade med lunch på Max.
   Gick även väldigt bra på sången, vi skrattade massor och glömde helt bort tiden, så vi missade nästan våra tåg och bussar. Sorgligt att det bara är en lektion kvar!
   Och så har det barnvaktats hela eftermiddagen. Casper var så snäll, till och med när vi var ute och shoppade. Han charmade alla, såklart. Dagens skörd blev i alla fall;
- Shapingtrosor till balklänningen
- BH till studentklänningen
- Väska till bal och student
Känns fint! Behövde bara betala väskan också, det gillar jag!

Känner på mig att morgondagen kommer innebära lite fix i hemmet. Eventuellt ska jag till Kumla och checka in nya jobbet, beror på hur cheferna mår, hehe. Men annars blir det väl som sagt fix, och så måste jag göra studentinbjudningar. Och så ska jag någon gång under helgen fixa Children of Men.

By the way har pappa fått för sig att vi ska åka till Kroatien i år i alla fall. Vore sjukt skönt, måste jag säga. Kände det härom dagen att jag verkligen tyckte att det var synd att vi inte skulle åka i år, att det hade varit så skönt. Och att det liksom skulle bli sista semestern med familjen. Så jag hoppas verkligen att det blir av nu! I så fall blir det midsommar i Gränna och sen raka spåret ner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0