Keep shining

Torsdagen den fjortonde maj 2009

10:32
Idag hade jag tänkt gå till skolan, men fick så ont i magen att jag var tvungen att gå och lägga mig igen. Men nu är det borta, som tur är. Hade ju varit typiskt om jag skulle behöva gå runt och ha ont på Vårruset.

Har äntligen beställt bikini! Jag kollade ju på en på H&M i tisdags, men den fanns inte i min storlek, men nu hittade jag den på hemsidan och där fanns den i större storlekar! Så nu har jag beställt den, plus en aaaaassnygg baddräkt, som jag dock ska använda som body. Utan axelband, skitnsygg! Så blev det även en lila lång cardigan som kan vara toppen att svepa om sig när man går till och från stranden. Den kostade bara 50 kronor, och jag behövde komma upp över 400 kronor för att få utnyttja ett erbjudande, så var väl lika bra. Nu är det ju bara att hoppas på att man får en bra lön, så man har råd med detta, hehe. Och hoppas att allt passar!


15:39
Har legat nästan en timma i solariet! Vetetusan om det syns, men ändå. Jag får väl vara blekast på balen då. Tur att jag har en färg som passar till att vara blek!

Känner att jag borde skicka iväg studentinbjudningarna idag. Så får väl pallra mig iväg till affären och köpa frimärken. Yesyes.

Bokade tid för klippning förut. Imorgon klockan 12:45 ska jag klippa hellugg på Virginska. Snygg ska jag bli! Resten av håret orkar jag inte klippa än. Det är inte särskilt slitet, så det får gå. Och jag vill gärna kunna sätta upp det lite i sommar, det blir så sjukt varmt i nacken annars! Jaja.



Cardigan, 49;50 kr                          Bikinitopp, 149 kr                              Baddräkt, 198 kr                     Allt från H&M!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0