Welcome to Miami, ami, ami, ami

Ibland tycker jag verkligen illa om länstrafiken. Särskilt på helgerna och kvällarna. Det är nästintill omöjligt att byta från en buss till en annan utan att få vänta en halvtimma. Sämst. Då är det tur att jag tycker om att gå. Inte tusan väntar jag på en buss när jag kommer hem tidigare än bussen går om jag promenerar. Icke. Idag när jag skulle till mamma och pappa blev det ett sånt där trevligt glapp. Men hade ju med mig Spike, så vi passade på att gå lite. Gick till en tidigare hållplats, det kan man ju tjäna in lite tid på. Men ganska ovärt att det tog mig en timma att ta mig hemifrån till Adolfsberg.. 

I alla fall mycket trevligt hemma hos familjen. Som alltid. Jag tycker mycket om att umgås med min familj. Särskilt nu när jag inte bor med dem. Då får man en lagom dos när man ses liksom, hehe. Fick i alla fall god mat, och sen kollade vi på Melodifestivalen och åt popcorn. Spike fick en egen liten skål, haha! Så han slapp tigga. Eller, det gjorde han ju ändå, men då kunde jag stå emot hans söta hundögon. Men ja, Melodifestivalen var helt okej. Inget bidrag som riktigt stod ut, men det betyder ju även att det inte var nån som var piss heller. Älskar första delen av Dannys låt, men själva discodunket hade jag ju klarat mig utan. Swingfly var oväntat bra, det hördes att det är han som skrivit Hey boy åt Teddybears STHLM, men jag förstår inte riktigt det här med att ta in utländska artister? Visserligen är det låten som tävlar, men ändå liksom. Svenskt borde väl vara svenskt, eller? Samma som när Sahlene tävlade för Estland för några år sen, why, liksom? Men men. Le Kid hade ju härligast dekor på scen, godis och muffins, det gillar jag! Tror att de båda killarnas låtar kommer att spelas varma på radion, synd att ingen av dem gick vidare. Både Jenny Silver och Dilba sög, och hon Pernilla, som tydligen är tillsammans med Dregen, lät lite som Elin Ruth Sigvardsson. Eller en kvinnlig Winnerbäck. Hörde dock inte så noga, men har hört rykten om att hon kanske sjöng lite falskt? I don't know. Jag gillade de flesta låtarna. Kul förresten att vi hade en gammal Risbergska-kille med på scen, Erik Fhager! Det var nån av de där kill-låtarna, kommer inte ihåg vilken. Men men.

Nu blir det nog snart sängen. Vet inte vad söndagen har att erbjuda, men ska väga in mig i alla fall. Spännande! Tänk om jag gått upp? Det vore ju rätt hemskt. Men sånt kan faktiskt hända. Hoppas dock inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0