Raise your glass

Motherfucker alltså. Idag är det snöstorm på riktigt. Blåser så himla mycket alltså, och snön bara yr. Jag trodde att det bara skulle snöa igår? Tydligen inte. Lite småkaosigt ute om man säger så. Och självklart ska det blåsa så att jag får motvind sen när jag hämtar Spike. Hade varit mycket bättre om det blåste åt andra hållet, för hemifrån kan man i alla fall åka buss. Det är ju från stan den är överfull, och då kanske vi inte får plats med lillen. Blä. Jag hoppas det lugnar ner sig till senare i eftermiddag, annars blir det inte kul.. 

Har varit på gymmet. Trodde inte jag skulle komma dit på grund av snön, hade inte förvånat mig om bussarna ställdes in. Men det gick bra, den var till och med i tid. Oj. 
Körde lite intervallträning idag, det var skönt. Jag föredrar faktiskt att springa riktigt fort framför att jogga, det är liksom befriande. Men det är lite krångligt att köra på löpbandet, men det får väl gå tills snön är borta. 

Snart ska jag ta och laga lite lunch, och sen är det projekt storstädning som gäller. Eller storstädning vet jag inte, men ska åtminstone städa badrummet och plocka undan och dammsuga och sådär. Det är ju ändå fredag. Och ikväll kommer mamma och Marcus hit, så då måste det ju se fint ut. De får inte vara hemma hos sig ikväll, för pappa ska ha vinprovarkväll med sina jobbarkompisar. Han som tyckte vin var fjolligt, nu är han värsta vinsamlaren. Geez. Men det är ju trevligt att mamma och Marcus kommer! Vi ska beställa kebab och se på Let's Dance. Mamma och jag vill i alla fall se det, Marcus har ju inte så mycket till val. Och Tommy sitter väl vid sin dator, som vanligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0