Now we've come

Halli hallå.

Idag är det en fin dag, sådär härligt vårigt. Men tyvärr ska det komma en massa snö imorgon, och sen vara kallt flera dagar. :( Men man kan väl inte förvänta sig att våren ska komma redan i februari. Vi får ta vara på de fina dagarna vi får ändå, och tänka att det snart kommer bli både vår och sommar! 

Var ute med Spike nyss. 45 sköna minuter. Det märks att även han tycker att det ska bli vår nu, han gillar inte alls att vara ute när det är kallt. Men idag hoppade han runt som en ko på grönbete. Eller nåt, haha. 

Ikväll kommer Anna hit! Vi har inte setts på jättelänge. Förstår inte hur det kan bli så, jag ser ju för sjutton hennes fönster hemifrån. Men hon är en busy kvinna antar jag! Men ikväll ska vi i alla fall se på I rymden finns inga känslor och mysa. Redan första gången jag såg den tänkte jag att detta var en Anna-film, och jag har velat se om den sen dess, men valt att vänta tills jag kunde se den med henne. Men nu blir det förhoppningsvis av ikväll i alla fall! Jag säger förhoppningsvis, för man vet ju aldrig. 

Jag är extremt sugen på att baka kolakakor! Fick smaka såna i Hallsberg igår, och det var så hiiiimla gott! Har ätit det förr också, men detta var något speciellt. Synd bara att det är så himla onyttigt! Och har inga pengar att handla ingredienser för heller, luspank. Trodde att det skulle gå fort för Tommy att få CSN, han blev ju godkänd i slutet av januari. Men de är så sega, så hinner väl få lön innan dess. Det är trist att behöva leva av sparpengar. Men men.
Nu ska jag ta mig ett mellanmål, blir nog fruktsallad, eller kanske en blodgrape, och så ska jag kolla på The City!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0