Hey, soul sister

Inatt vaknade jag av att jag hörde hur Spike satt och hulkade sig nedanför sängen. En megaspya hittades senare. Så jävla äckligt. Jag är inte särskilt kräsmagad, men en sån spya, som ser ut som någon slags orangerosa puré befattar jag mig bara inte med. Jag tvingade Tommy, och somnade sen om.

Vaknade med rynkade ögonbryn imorse, kunde verkligen inte förstå varför klockan ringde. Men det var ju naturligtvis jag som skulle upp till skolan. Urk.. Men det gick faktiskt bra, blev någorlunda pigg av en alvedon. Dessutom handlade dagens lektion om sånt som jag redan är rätt säker på, så behövde inte anstränga hjärnan så mycket.

Gick och la mig direkt när jag kom hem, vid halv ett, och sen sov jag till fyra. Så jäkla skönt. Mådde verkligen skit på eftermiddagen, så det var skönt att få sova. Blev sen en väldigt sen lunch, bestående av lite halloumi, färska champinjoner, paprika och tomat. Skönt att bara behöva äta en "billig" lunch, för dagens frukost blev väldigt "dyr", trots att jag inte åt nåt konstigare än två skivor grovt bröd med prickigkorv och mjölk. Till kvällsmat blir det fläskkotlett och klyftpotatis, sen tror jag att det kanske blir popcorn till snacks ikväll. Jag har blivit lite beroende av hemmagjorda popcorn. Jag är en sån där som verkligen vill ha något att knapra på på kvällarna, och eftersom hemmagjorda popcorn är relativt nyttiga, och man dessutom får väldigt mycket av en portion så kommer det bli mycket av det nu. Men det är bra, det håller mig tillfredsställd. Klart jag måste ha popcorn när jag tittar på Sveriges värsta bilförare ikväll! :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0