Ullaredssafari

Sov gött i Saras och Pontus bäddsoffa inatt, och kom inte upp förrän närmare halv elva. Åt frukost framför tv:n med Pontus, medan Sara var i skolan. Sen när hon kom hem nån timma senare så lagade vi wraps med jättegod kycklingröra, och sen åkte vi till Ullared tillsammans med Saras kompisar Sara och Hanna. Är cirka sju mil härifrån. När vi nästan kommit fram fastnade vi i en bilkö som var helt cp, eftersom det inte var något som blockerade vägen. Var tydligen en lastbil som kört ner i diket, men vi förstod inte varför inte vårt körfält kunde köra förbi, när till och med det körfält på den sidan lastbilen åkt av vägen fick köra. Vi fick tips om att man kunde åka in en annan väg och komma ut längre fram på samma väg, så provade, men måste ha kört fel för vi åkte bara tillbaka mot Halmstad. Sämst. Var mitt ute i skogen på världens minsta väg, och då kom det helt plötsligt en stor älg ut mitt i vägen. Lite läskigt! Men var lite kul, för Sara hade precis sagt att vi skulle kolla efter älg, haha.
Var lugnt på Gekås, skönt. Ingen av oss hade tänkt handla särskilt mycket, så det tog "bara" två timmar. Hade velat hitta lite kläder, men blev bara en skjorta. I och för sig snygg, men ändå. Sen blev det lite vantar, två mössor, en tubhalsduk, skitsnygga röda skinnhandskar och lite annat smått och gott för sammanlagt 700 kronor. Överkomligt.
Nu på kvällen har vi ätit lite middag, och snart ska vi kolla på Biggest loser, och sen se en av de fem Disney-filmerna som Sara köpte. Imorgon blir det en sväng upp på stan, nice! Bilder från dagens inköp kommer när jag kommit hem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0