So why can't you take me in your arms now?

Godmorgon i grådiset. Har inte lektion förrän kvart över tolv, men tog på mig att gå med Spike till dagis idag. Han ville inte alls gå till dagis idag, inte ens gå ut och kissa. Jag fick nästan bära honom ur sängen, som en liten trotsunge. Det var visst skönare att gå och lägga sig igen efter frukosten, den är det i alla fall inga problem att gå upp för.
Brukar försöka somna om när jag har tid innan skolan såhär, men jag är visst ganska pigg idag, trots allt det äckliga gråa, så struntar i det idag. Somnar jag för sent, och inte får sova så länge, så blir jag ändå bara ännu tröttare sen, så lika bra att låta bli. Så nu blir det lite frukost och sånt där.

I eftermiddag ska jag försöka hinna städa lite här hemma, blev inte mycket av den varan igår av olika anledningar. Bäst att passa på när inte Spike är hemma också, i alla fall om man ska dammsuga och torka golven. Yeah. Sen är det ju Thomas JärvhedenKonserthuset ikväll, så innan dess ska vi iväg och lämna Spike hos Marcus. Sen har jag bestämt att vi ska äta på Sallad Inn, innan föreställningen. Blir säkert en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0