I'm not a robot

Idag har jag jobbat på Allé, kuligt värre! Bara fyra elever idag, lagom, hehe! Haft lite samhällskunskap, naturkunskap och idrott. Och så fick jag åka och hämta en elev, i en gammal risig Skoda minibuss. Gud, jag har aldrig kört minibuss förut, det var lite läskigt. Som tur var så åkte jag inte så långt. Men fick inte ur nyckeln! Hur skulle jag veta att man var tvungen att lägga i backen för att få ut den? Helt ologiskt. Fick till slut ut den i alla fall..

Däckade när jag kom hem. Sov en timma, och sen gick vi och hämtade Spike på dagis. Han är vild idag, på krigsstigen. Han ville attackera alla bilar och alla fåglar på hemvägen. Jobbiga gullet.

Snart ska jag laga lite spaghetti och köttfärssås, hoppas den blir lika god som sist. Sen kolla på tv hela kvällen. Och Tommy har lovat att gå med Spike till dagis imorgon bitti, så jag får sovmorgon! Har inte haft det på mer än en vecka, är ju annars van vid att ha det flera dagar i veckan. Bortskämd, jag vet. Men ändå.

Jäkla skitval förresten. Tröstar mig med att Socialdemokraterna i alla fall fick flest röster, och att de i alla fall tog makten i Örebro. Nu är moster högsta hönset! Men att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen är ju bara helt fel. Usch. Såna vill vi inte ha att göra med, och att de fick en vågmästarroll är ju ännu värre. Vi får väl se hur det blir med det här. Kanske blir det omval?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0