I'll be dancing on my own

Idag har Anna och jag varit på Marieberg. Jag var ändå tvungen att åka till jobbet och lämna ledighetsansökan, så blev shoppingtur med min fina vän. Jag var på jakt efter ett par nya ballerinaskor, eftersom mina favvosar gått sönder. Helst av allt vill jag ha ett par svarta, med rundad tå, gärna i mocka och med nån fin detalj, typ fina nitar. Eller så vill jag ha ett par grå eller mullvadsbruna i mocka, med eller utan detalj. Men fan i helvete, om man nu får säga så, men det finns ju verkligen inga! Ingenstans hittar jag några. Jo, på DinSko fanns ett par som var helt okej, men de var för små. Och kom väl ganska nära på Skopunkten, de var i alla fall svarta med nitar, men de var konstiga i storlekarna, plus att de var spetsiga, vilket jag verkligen inte vill ha. Så ingen framgång på skofronten. Hittade de perfekta på LaRedoute via Ellos, men de var för små, men tror att en storlek större hade varit för stora. Blä! Får kolla på Nelly, de kanske har nåt fint.
Men jag köpte i alla fall ett par byxor, i samma modell som mina nya svarta, från Rut m.fl. De är verkligen perfekta, så grymt sköna! I love them.
Lunchade på Chili&Wok, prövade buffén. Var första gången jag åt på kinesrestaurang, har liksom fått för mig att det inte är nåt för mig. Men detta var väl helt okej, men var väl en ganska svennig variant av kinamat med typ nudlar, ris och kyckling. Men ändå.

Annas bästa köp idag: en pezgubbe (dinosaurien i Toy Story)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0