You're the swing-set, and I'm the kid that falls

Hej på er. Vilka ni nu är.. Hehe. He.. Jaja.

Vaknade före klockan imorse, vilket var ganska anmärkningsbart eftersom klockan stod på tio i sex. Vem vaknar innan dess liksom? Okej, hade jag bara fått lite tid på mig hade jag självklart somnat om igen, men det är ju ändå skönare att vakna av sig själv än av ett himla ringande. Det bådade gott inför dagen.

Kallt som tusan idag, skinnjackan har nog gjort sitt för i år. Har ryktats om snö här idag, men efetrsom himlen är oskyldigt blå verkar det inte särskilt troligt. Men alla andra verkar ha fått snö. Vad tusan, jag då? Jag gillar ju snö. Fast det gör i och för sig inget om den väntar en månad med att komma. Så länge det finns snö i december är jag nöjd.

Jobbar i Hallsberg idag. Himla slapp förmiddag alltså, har knappt gjort nånting. Men det är bra att det varit lugnt nu, för nu är det snart dags för ett monsterpass matte i en och en halv timma. Ogilla! Död åt matte. Visserligen är det inte jag som måste räkna, men det blir ju lite så ändå, och eftersom jag suger på matte så är det mindre kul. Men slutar ju efter den, så det blir bra. Himlans god mat idag förresten. Är visst måltidens dag, så idag fick vi fläskfilé och krögarpotatis, och så fruktsallad med grädde till efterrätt. Muuuums! Ibland är det allt bra att äta pedagogiskt! ;)

I eftermiddag ska jag och Anna ta oss en promenad i det fina vädret, man måste ju passa på. Annars blir det väl som alla andra kvällar: slapp i soffan. Är ju Robinson ikväll! Och klockan nio är det Lyxfällan på trean, och den blåsta Vanita från Bartenderskolan är med, så det måste jag ju se! Hon kan fasen inte ha alla hästar hemma.. Jaja. Hörs sen kanske! Kan mycket väl hända att det blir lite fina höstbilder från promenaden, om det inte hunnit bli mörkt. (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0