It's still a little hard to see what's going on

Hej i höstrusket. Usch, såna här dagar tycker jag inte om hösten. Det känns som att luften är gjord av en fuktvägg, men det är inte tillräckligt blött för att använda paraply eller regnställ. Man blir bara blöt ändå. Var ganska jobbigt att komma upp imorse alltså. Och eftersom jag var utan sällskap på tåget imorse, så somnade jag. Man kan ju tycka att man borde bli piggare av det, men icke. Supertrött hela dagen. Och begynnande förkylning. Hoppas det inte bryter ut i feber och grejer, måste jobba i helgen. Får försöka vila upp mig istället.

Har alltså jobbat i Hallsberg idag. Kan vara sista gången på länge, eftersom den assistenten jag vikarierade för kommer tillbaka nästa vecka. I och för sig inte säkert att det blir på heltid, men ändå.
Stod i cafét samt hade musik idag, gick väldigt fort. På hemvägen gick jag en sväng på Hallsbergsmarken som är nu. Köpte brända mandlar till mig, och ett halvkilo marknadsnougat till Tommy som han får om han behagar vakna snart.
Annars inte mycket att ha, som vanligt.

Inget speciellt planerat ikväll, blir väl Idol-mys. Skönt. Ska sova en stund nu tänkte jag, sen hämta Spiken och så handla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0