From this moment on

Jaha, ytterligare en våldtäkt i Örebro idag. Man kunde väl just tro det, att galningen som sitter häktad skulle trigga igång andra idioter. Men helt ärligt, vem orkar gå runt och vara rädd? Inte jag i alla fall. Jag gör vad jag kan för att inte utsätta mig för onödiga risker, mer än så kan jag inte göra. Jag kan inte anpassa hela mitt liv efter att någon kanske vill mig något illa. Det är nog betydligt större risk att jag blir påkörd av en bil, eller liknande. Nää, detta ska inte få begränsa mig, och det borde inte begränsa någon annan heller!

Sov länge imorse, jätteskönt. Det är så jag jobbar för att få bort förkylningen; jag motar den med sömn. Borde hjälpa, man kan ju tycka att en utvilad kropp fightar tillbaka mer än en trött..
Anywho, startade dagen med att krypa upp i soffan och titta på en Irene Huss-film, Eldsdansen tror jag det var. Tycker väl egentligen inte att de är så jättebra filmer, böckerna är mycket bättre, men jag vill ändå se dem. Ska nog se Guldkalven i eftermiddag, nu när jag precis lyssnat på den.
Var ute och gick i fina vädret i fyrtio minuter. Också detta för att få bort förkylningen. Det släpper ganska mycket i bihålorna när det är kallt, och frisk luft är ju alltid bra.

Nu ska jag snart äta lite lunch, och sen diska. Sen ska jag väl försöka sätta igång att skriva på uppsatsen som ska in på tisdag.. Orka. Annars är det väl tv som gäller ikväll som vanligt. Vilket liv jag har..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0