Piss

Idag har jag varit på gymmet. Körde faktiskt löpning på löpbandet, det var sjukt mycket skönare än att göra det ute! Får satsa på löpbanet istället alltså.

Träffade Therese utanför omklädningsrummet, så nu har vi bokat in en massage för mig imorgon förmiddag, yay! Gud så skönt, har så himla ont i ryggslutet.

Hade tänkt gå på litteraturseminariet idag, men eftersom det tydligen stått fel på schemat, och vi började kvart över ett istället för tolv så bestämde jag mig för att det var bättre att åka hem och plugga. Det gjorde nästan alla andra också. Litteraturseminarierna är inte ens obligatoriska, och den här gången hade vi en bok som jag både läst ut och tyckt om och dessutom förstått, så tror inte det gör någon skillnad. Är som sagt bättre att fokusera på hemtentan nu, ska försöka mig på en ny fråga idag, kanske till och med två.

Halvligger som vanligt i soffan, och Spike älskar att ligga över mina ben. Dock fick han något cp-ryck och kissade på mitt ben helt plötsligt! Inte mycket, men ändå. Euw. Tur att det är tvättdag.

Fått min beställning från ELF idag! Produkterna verkar bra, får prova imorgon. Dock har inte Nelly-grejerna kommit än, fastän det stod i mailet att de skulle komma senast i fredag. Ahwell, de kommer väl nån gång, jag har ingen brådska.

Idag ska jag som sagt försöka skriva lite mer på hemtentan. Sen har jag även en mastodontdisk att ta reda på, och ikväll ska vi tvätta. Jag har att göra, så att säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0