I've had the time of my life

Mycket mysigt med barnkalas! Casper fick sjukt mycket grejer, och han verkade väldigt nöjd. Av mig och Tommy fick han en slajmig tusenfoting och en grävskopa. Dagens favorit var helt klart snickarlådan han fick av Zinkgruvan; han gick runt med sågen hela eftermiddagen! Fast han blev tvungen att lägga bort den ett tag när mamma och Marcus kom med sina presenter; en massa grejer som mamma sparat efter Marcus! Bland annat en hel kartong med bilar och grejer, och ett bilgarage. Tur att han är så liten att han förmodligen kommer att ha glömt bort detta tills nästa födelsedag; lär vara svårt att toppa!

Anna var här förut. Vi kollade på Bara Bea, så himla skön film! Som jag sagt förut är det en slags norsk föregångare till Linas kvällsbok, så gillar man den gillar man absolut Bara Bea också. Extra kul att det är på norska, hehe..
Följde med Anna en sväng när hon åkte hem. Spike fick såklart följa med ut. Var så himla skönt att vara ute och gå, hade kunnat gå hur länge som helst, men var tvungen att gå hem och ta tag i tvätten. Borde gå ut mer på kvällarna!

Ska faktiskt jobba imorgon, hallelujah. Inte för att det är så himla lattjo att jobba på vardagar, men ändå skönt att få jobba in lite pengar. Plus att det är ganska drygt att bara dra runt hemma under veckorna, dock skönt. Börjar klockan två, så det är nice. Blir lika många timmar som när jag jobbar helg, mycket mer uthärdligt! Och jag slipper jobba med tanten, hon är läskig.

Nu ska jag faktiskt ta mig ett till pilatespass, så skönt att göra det innan man ska sova! Två pass på samma dag, hell yeah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0