I can't seem to get it right

Alltså.. Är det bara jag som tycker att det är lite tragiskt att det är minst femton grader kallare idag än det var förra veckan? Regnet i sig kan jag leva med, men jag vill inte behöva ta på mig vinterjackan igen..

Började dagen med en morgonpromenad i regnet. Det ska bli min nya grej, och inte bara när jag jobbar, utan alltid när jag har tid på morgonen. Himla skönt faktiskt. Enda kruxet är att jag är så hungrig på morgnarna, men jag vill ju ut innan frukost eftersom det tydligen ska ge mer. Whatever.
När jag kom in igen, med en mycket blöt och skitig hund, ringde de från Fritidsresor och sa att vårt flyg från Örebro blivit inställt på grund av för få resenärer. Sug, sa jag. Vi fick välja mellan att åka samma dag, men att då åka från Landvetter, eller att åka lördagen före eller efter ordninarie avgång från Arlanda. Efter lite diskussion med Hannes och Carin, som vi ska resa med, så kom vi fram till att det är för långt och jobbigt att åka till Landvetter, och lördagen efter kunde inte de, så det blev helt enkelt så att vi åker den tjugofjärde juli istället för den tjugoåttonde. Lite synd eftersom mamma och pappa flyttar då, men jag får väl hjälpa till innan istället. Nu blev det ju som det blev liksom. Lite jobbigt dock att det inte blev från Örebro, för det var ju därför vi valde just denna resa. Men vi orkar inte krångla och boka om en ny resa.

Ikväll är det avslutning med kören. Vi ska grilla hemma hos Bea och Samuel i Adolfsberg. Känns väl sådär lagom peppande i regnet. Är egentligen inte sugen alls, men det blir säkert kul när jag väl är där. Jobbigt att ta sig dit bara. Hade det inte regnat så förbannat hade jag cyklat. Visserligen har jag komplett regnställ, men jag vill väl inte komma dit och vara helt svettig och äcklig. Får bli buss. Jobbigt bara att det inte är nån samtrafik längre, så man får vänta så himla länge på bussarna. Men men.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0