I always end up hurting you

Har varit hos tandläkaren. Det var inte särskilt skojigt, men det är det väl aldrig. Men stort plus i kanten att tandläkaren var en snygg ung man i typ tjugofemårsåldern! Och så fixade vi hela fyra tänder idag, så kanske bara behöver gå dit ett par gånger till. Fast dyrt blev det. Mycket dyrt. Nästan 3 000. Varför kan inte tandvård gå under vanliga vården? Lite väl dyrt, så att säga. Och så kommer det tydligen ila en massa i ena lagningen, shit vad kul.

Hämtade ut mitt träningskort på Friskis idag! Tyvärr är jag ju sjuk, så blir nog ingen träningen den här veckan, men hoppas att det är ett bra ställe att gymma på i alla fall.

Fick hem min beställning från H&M förut, yay! Försökte hitta bilder från hemsidan, men icke. Men i alla fall så var det en svart strandtunika med guldpärlor vid ringningen, blir perfekt på semestern! Och så ett par vita shorts med smala blå ränder, samt en lila mockaväska som endast kostade femtio kronor! Hell yeah. Hoppas jag hinner få CSN för sommarkursen innan räkningen kommer bara, även om det inte kommer gå på mer än 300 kronor.

När jag kom hem efter tentan i förmiddags kraschade jag i soffan. Sov från tolv till halv tre. Det hjälpte verkligen mot min sjuka, mycket piggare nu. Mest bara huvudvärk och tryck i bihålorna, jag står ut. Vill ju inte låta träningen bli lidande för lite förkylning, så när solen tittade fram tog jag med mig Spike och gick ut i Hjärsta en halvtimma. Hur skönt som helst, och det är så mycket trevligare att gå ut när det är sol och sommar ute.

Nu ska jag snart få mat, och sen är det tvätt som gäller. Sen bara chill ikväll. Yeah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0