Hosianna i höjden

Åkte lite tidigare till kören, så gick en snabbis på stan. Jag vet, jag har redan varit där idag, men nu gick jag faktiskt in i andra affärer. Fyndade smycken på Bik Bok; en ganska stor ring med blommönster i strass, och så ett par supersöta örhängen i form av rosa strassjordgubbar. Totalt pris 73 kronor, det kallar jag fynd! Dock lämnade ringen blågröna fläckar på fingret redan efter en timma, men det får jag väl stå ut med. Får köra på med lite genomskinligt nagellack, så kanske det i alla fall inte färgar av sig mer.

Gick jättebra på kören idag, kände att jag gjorde bra ifrån mig. Äntligen. Känns bra inför konserten. Nästa tisdag, klockan nitton på Frälsis! Det kommer bli grymt.

Spike blev helt överlycklig när jag kom hem idag. Han hörde mig redan när jag parkerade cykeln, eftersom balkongen var öppen. Så han började skälla glatt, och sprang sen till dörren. Tommy öppnade åt honom, så han sprang ner och mötte mig i porten. Gulleplutten! <3

Skulle få resultatet av grammatiktentan idag. Klockan sju fick vi mejl som sa att Legl snart var klar, men att hon behövde några timmar till. Skulle garanterat komma ut idag. Jo, men då säger jag att du officiellt har tjugosju minuter på dig. Känn ingen press..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0