Sommarkurser

Jag har, som jag förmodligen nämnt förut, valt att säkra inkomsterna för sommaren genom att läsa sommarkurser på distans. Från början var det tänkt att jag endast skulle läsa en, barn- och ungdomslitteratur, men eftersom det verkar lite osäkert på jobbet med tider och sådär, så har jag bestämt mig för att även läsa kursen Astrid Lindgrens författarskap.

Idag satte kurserna igång, och det är ett himla virrvarr av massa olika grejer man ska läsa och göra för att komma igång, men de har i alla fall en väldigt bra lärarplattform på Linnéuniversitetet. Dock är det väldigt svårt att veta vilka böcker man verkligen ska läsa och sånt där, som alltid i början av en kurs. Vi får se.

I alla fall så verkar det någorlunda soft, med endast en uppgift per kurs. Visserligen är det två paper på tio sidor vardera, men ändå. Jobbigast är nog att välja ämne att skriva om, men bara det blir gjort ska det nog lösa sig med resten. Jag ska försöka bestämma mig så fort som möjligt, så att jag kan sätta igång och göra lite under semestern, så slipper jag råplugga i juli. Har beställt lite böcker och så nu, och så ska jag kolla med en kompis som läst Astrid Lindgren-kursen om hon har några böcker, eller åtminstone tips kring kursen.

Ja, vi får se vad det blir av detta. Hoppas det inte blir alltför jobbigt i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0