Like your dead girlfriend

Fint väder idag, finare än det sagt på YR att det skulle vara: BRA!

Idag kom mina chinos och klänningen från Ellos, och de passade perfekt! Kuligt. Behövde särskilt klänningen, för jag upptcäkte härom veckan att jag inte har några sommarklänningar. På något sätt lyckades de hamna i slänghögen när jag flyttade. Visserligen kul att få köpa nytt, men ändå. Har tyvärr inte hittat så många bra klänningar som man bara kan dra på sig mellan stranden och husvagnen, fanns mycket mer förra året. Försöker hitta nån nu innan semestern. Vi får se vad det blir. Annars blir det väl min kaftan som gäller, och långklänningen som jag, just det, måste sy upp. Nån dag..

Snart ska jag iväg upp på stan för att fira bästaste Anna som fyllde 20 igår! Vi ska käka eller fika, hon får välja vart. Sen blir dte nog en liten sväng på stan skulle jag tro. Är på jakt efter, som sagt, strandklänning, och så tror jag faktiskt att jag skulle behöva ett par skor också. Vilket är lite konstigt, eftersom jag har hela garderoben full av dem, men jag tror inte jag har några bra att ha på semestern. Gladiatorsandaler går ju bra, men de är faktiskt lite bökiga att ta på sig, och jag tror inte jag vill gå i tofflor med öppen tå hela tiden. Bäst vore det nog om jag hittade några man bara kan köra ner fötterna i, men som ändå sitter kvar på foten. Ska främst kolla på H&M. Imorgon ska jag leta grejer på Marieberg med Tommy, lite annat smått och gott som behövs inför semestern; t. ex. skrivbok (skriver alltid dagbok på semestern), DVD-skivor att ha i bilen och lite sånt.

By the way sp var det inte konstigt att jag var helt slut i kroppen på gymmet igår, för idag kom halsontet som ett brev på posten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0