Electroscandal

Jisses, vad mycket jag har att läsa till mina kurser nu! Eller, ja, läsa och läsa, men leta information i alla fall. Jag kan väl säga som så att lånekvittot är längre än en linjal. Har väl kanske femton böcker eller nåt sånt. Yeah. Undrar vilka man ska ta med på semestern. Får göra ett urval senare..

Blev lite shopping på stan. Lite bara. En leopardkjol i världens skönast tyg på Gina Tricot för 99 kronor, samt ringar på H&M för sammanlagt ca 80 kronor. Tyvärr lyckades ena ringen, en feting i silver med en fin blomma på, gå sönder när jag tog den ur påsen när jag kommit hem. Skitkvalitet. Fast orkar faktiskt inte gå till H&M och byta, småpengar liksom. Men de andra ringarna har jag målat med genomskinligt nagellack på insidan, så förhoppningsvis blir jag inte blå om fingrarna av dem i alla fall. Var ett sexpack med guldringar i lite olika modeller, precis i min stil! Kommer nog få åka med på semestern.

Tänkte att jag skulle gå ut med Spike idag, men han vägrar. Himla trotsvovve. Han vill verkligen inte gå på promenad, bara uträtta sina behov på gården. Försökte till och med bära honom en bit, men icke. Kanske funkar det bättre om både jag och Tommy går ut med honom senare. Får bli efter fotbollen i så fall. Fyrtio minuter till avspark mellan Holland och Danmark!

Ska göra mig lite lunch nu. Idag blir det halloumi, bakpotatis och grönsaker, åhsågott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0