Baby, goodbye

Hade tänkt sova länge idag, men icke. Fast nio är väl rätt lagom egentligen. Jaja.

Idag måste jag verkligen börja planera vad jag ska packa till semestern. Får skriva en lista på allt som ska med, bra sätt att få översikt på. Svårast blir nog att bestämma vilka kläder och skor som ska med. Är ju ändå borta i nästan tre veckor, så måste ju ta med mig en hel del. Men samtidigt kommer jag nog inte få med mig allt när Marcus och jag flyger hem, så vill inte ta med alltför mycket, och inte bara favoritkläderna. Men kläder är ju skoj, så det blir inga problem!

Ska ta mig en tur till biblioteket idag också. Har några böcker att hämta ut. Får säkert åka dit imorgon också, för de är så sega på att lägga undan de reserverade böckerna, men de går ändå inte att hitta ute i biblioteket. Ahwell. När jag ändå är på stan ska jag ta mig en liten runda också, bara för skojs skull.

Fotbolls-VM är ju i full gång nu, och eftersom det var en så bra match igårkväll mellan Tyskland och Australien så blev jag väldigt peppad att kolla på fotboll idag med. Den mest intressanta matchen tror jag är mellan Danmark och Holland, och den går mitt på dagen, typ halv två, så det är ju rätt lagom. Synd att inte Sverige är med i år, är så spännande att kolla då. Brukar vara vår grej att vi kollar på fotbollen när vi är i Kroatien. Fast vi får väl heja på andra lag i år. Är väl säkrast att hålla på Kroatien när vi är där, de är rätt fanatiska. Och sen kommer jag nog hålla mest på Tyskland, de var grymma igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0