You want a piece of me?

Gick och la mig redan klockan tio igårkväll, var så himla trött. Dock tog det nästan tjugo minuter innan datorn iddes acceptera min SATC-DVD, så klockan blev närmare elva innan jag till sist somnade. Men jag verkar ha fått tillräckligt med sömn ändå, för när Tommy gick upp klockan fem så kände jag att jag lätt hade kunnat gå upp redan då om det var så. Fast som tur var så fick jag sova ytterligare en timma, nice! Inte ens trött efter själva jobbet. Trodde att jag skulle jobba till minst ett idag, men tydligen blev det bara inskolning idag så det blev elva igen. Inte mig emot! Kommer vara jobbigt nog att jobba till fyra imorgon, helt själv. Men idag kändes det mycket bättre, trots att jag fortfarande känner mig som en noobie på typ allt. Men det kanske blir lättare imorgon när jag får göra allt själv, och verkligen prova själv. Det går säkert bra, jag har en härlig brukare i alla fall!

Efter jobbet åkte jag upp på stan för att fixa mina glasögon, och sen blev det en sväng in i några butiker också. Fick med mig ett par gigantiska peace-örhängen och ett armband, båda i guld, från Ur&Penn, naaaajs! Örhängena var precis såna jag letat efter, men orkar inte lägga upp bild. I think you got the picture.

Idag ska jag njuta av att jag har eftermiddagen ledig. Passa på att ta mig en tupplur efter lunch, och så sova tidigt ikväll också, allt för att vara så fräsch som möjligt imorgon. Åka och handla när Marcus kommer hem, så Spike slipper vara själv. Yeah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0