You mean to me what I mean to you

Åh, himla förkylning! När man väl blivit av med febern börjar näsan krångla istället, den som jag knappt ens märkt av när jag hade feber. Fast det betyder väl att det har släppt i bihålorna, och det är ju ett bra tecken, men det är så himla jobbigt när hela näsan är full med snor. Och det är ju inte alltid det vill ut heller. Nä, nässpray och Sinova är det som gäller nu. Och så ska jag köpa något slemlösande, känns som det sitter en massa snor i lungorna också..

Idag är det dags att börja packa, för imorgon drar vi till Tunisien, yay! Har lånat mammas och pappas fula, men stora, resväska. Nog för att man inte behöver ha med sig så himla mycket när man dels bara ska vara borta en vecka, och dels vistas i ett land där man inte behöver så mycket kläder, men det man ändå måste ha med sig tar ju en massa plats! Skor till exempel. För att inte tala om necessären! Bara duschgrejerna tar ju upp halva utrymmet, känns det som. Ja, och sen vill man ju ha lite plats över ifall man råkar shoppa lite där nere också. Nu när det faktiskt ingår att checka in sitt bagage på flyget kan jag ju lika gärna ha en lite större väska där jag inte behöver överväga allt jag ska ha med mig tre gånger innan jag packar ner det.

Tänkte lämna iväg Spike till mamma och pappa redan idag, så slipper man göra det imorgon. Sugen på att åka till Marieberg, så det passar ju bra att släppa av honom på vägen. Vet inte varför jag vill till Marieberg egentligen, känns ju lite onödigt att shoppa dagen innan semestern, men det var så länge sen jag var där, och det är så skönt att gå runt där, där man har allt på ett och samma ställe. Och så måste jag ju faktiskt till apoteket. Finns ju visserligen både i stan och vid Maxi, men ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0