It's been a long, long day

Åh, jösses vilken lång resdag det har varit idag. Lämnade campingen 06:00, lyfte från Pula 07:50, häckade sedan på flygplatsen i Bonn i fem timmar, sen vänta på bussen, åka till Enköping, och sen tåg hem till Örebro. Sammanlagd restid 15 timmar, yeah. Men det har gått oväntat bra, faktiskt. Trodde att det skulle vara superjobbigt att vänta i Tyskland, men det var en rätt stor flygplats, så det fanns lite affärer att kolla i, och så tog det ju lite tid att checka in och sånt där. Och så käkade vi lunch, och handlade en massa godis för 250 spänn i taxfreen. Men det gjorde nog även mycket att vi hade med oss vårt Skipbo, ett slags kortspel. Det spelade vi några gånger, och en omgång tar upp emot en halvtimma oftast, om inte mer. Visserligen hade vi inget bord att sitta vid, men det gick bra att ha en tom stol emellan sig, och så kunde man lägga lite kort i knäet. Himla bra tidsfördriv i alla fall.
Har gått himla bra och smidigt med det mesta faktiskt. Fast i Tyskland höll vi på att få betala för övervikt på handbagaget, men det löste sig ändå. Annars inga problem alls.

Jätteskönt att vara hemma, förutom att det är alldeles för varmt i lägenheten. Spike blev såklart alldeles till sig när vi kom hem allihopa.
Imorgon blir det en massa fix. Ska skjutsa ut Marcus till Vintrosa så att han får plocka ihop sin dator och klippa gräset, han ska ju bo hos oss nu tills mamma och pappa kommer hem, och jag ska klippa gräset i Adolfsberg. Så måste vi åka och köpa jobbtröja till Marcus, han börjar sommarjobba på Hälls på tisdag. Och så är det en massa tvätt som ska tvättas, och så måste vi storhandla. Ja, och så är det väl en massa annat. Men det är kul. Kommer vara ledig mycket i sommar, vad det verkar. Är alldeles för bra väder, finns inget att göra på jobbet, så får knappt några tider. Men ja, då får jag väl läsa båda kurserna ändå, men då har jag ju tid för det också. Det blir nog bra det här.

Nattinatt, imorgon kommer bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0