I never stop believing

Har varit fullt upp hela dagen.
Först åkte jag, Marcus och Tommy till Marieberg där vi köpte jobbtröjor åt Marcus, en golvfläkt till sovrummet, samt nya mat- och vattenskålar och en gosegris till Spike. Sen skjutsade vi Marcus till Vintrosa där han packade ihop sina grejer och klippte gräset, medan Tommy och jag klippte gräset i Adolfsberg. Sen hem en sväng innan det var dags att hämta Marcus. Sen hem, käka mat, och sen åka och handla. Och nu är jag här. Lägger upp semesterbilder i ett separat inlägg.

Idag fick vi en lapp i brevlådan, från grannen i porten bredvid. Tydligen skäller Spike flera timmar i sträck när vi är borta, och hon var lite trött på detta. Det var ett sakligt och vänligt brev, men det kändes ändå illa att veta att de hade stört sig på oss i ett halvår. Vi visste faktiskt inte att han skäller när vi är borta. Vi brukar lyssna när vi är i trappen, men det brukar inte höras nånting, och ingen annan har sagt något heller. Men så kan det ju vara så att det bara hörs in till den grannen, eftersom det verkligen är vägg i vägg. Men vi har rett ut det oss emellan i alla fall, så det känns bra. Men nu känns det ju inget kul att lämna honom själv ens en timma. Och eftersom Tommy har kommit in på en utbildning i Karlstad i höst så kommer det ju vara ännu svårare att alltid ha någon hemma. Jag tror inte att det är särskilt lätt att få en någorlunda vuxen hund att sluta skälla när den är själv, bara sådär, så vi håller på och kollar efter dagisplatser till hösten. Förhoppningsvis blir det bara några timmar i veckan han behöver vara där, men ändå. Det är ju inte billigt precis. Men det är väl en uppoffring vi får ta, om vi inte löser det på nåt annat sätt.

Fick förresten ett erbjudande om extrajobb idag. Var tydligen en person i Vivalla som behövde ha personal akut, så förhoppningsvis ska jag dit en stund imorgon. Tror att det bara är ett vikariat, eller vid behov, och typ bara kanske två timmar på kvällen ibland, men det är alltid något. Kan ju vara kul. Ger ju inte så mycket pengar, men det är en ytterligare erfarenhet att lägga på CV:t. Vi får se om de ringer imorgon.

Nu ska jag lägga upp lite bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0