Du vet ingenting om mig

Eftersom vi ska lämna tillbaka bilen imorgon passade vi på att utnyttja den lite idag.
Först åkte vi till soptippen med gamla köksbordet och tv-bänken, och sen tyckte Tommy att vi skulle åka till Hund&kattspecialisten och köpa en clicker till Spike (nån slags beteendeövningsgrej), så då passade jag även på att åka till Lager157 och köpa två nya t-shirtar av samma modell som de jag köpte förra veckan, så sjukt sköna och snygga! Blev även två par solglasögon, var 2 för 100 även på dem, så varför inte?

Sen blev jag även sugen på att åka till Mellösa och plocka jordgubbar, för det har jag knappt aldrig gjort i mitt liv, så det gjorde vi, i värmen. Mysigt! Självplockat är godast. Spike fick följa med på utflykten, men han tyckte mest att det var varmt. Men han gillar att åka bil, så länge han får sitta i knäet på den som inte kör. Egentligen får man ju inte åka så, men han klarar inte riktigt av att sitta i bagaget, och han är superlugn när han ligger i knäet.
I alla fall en jättebra eftermiddag, släppte så himla mycket med allt nu när det är bestämt att jag bara jobbar två pass till!


Färgglada solisar från Lager157, 2 för 100 :-


Grå California, Lager157, 2 för 100 :-


Hope, Lager157, 2 för 100 :-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0