The power of the Lord is here

Onsdagen den tretttonde januari 2010

07:12
Oj, blev visst klar tidigt idag. Blir så stressad när jag vet att jag ska ut med Spike på morgonen innan jag ska iväg, trots att jag vet att det tar max en minut att rasta honom.

Sista seminariet för denna pedagogikkurs idag. Skönt. Sen är det bara hemtentan imorgon, och sen är det slut. Jag kommer inte sakna kursen, däremot seminariegruppen, fan vilka härliga männsikor! Fast ska bli nice att starta engelskan nästa vecka, hoppas på nya buddies.

Blir eventuellt estetfika på Gröna Grodan i eftermiddag, beror lite på hur länge vi håller på med seminariet och sådär. Ska även iväg till pilatesen ikväll, och vill inte stressa med det. Vi får se helt enkelt.


19:56
Tiden var på min sida idag, så det blev allt en estetfika. Kul att träffa lite folk från gamla klassen!

Var inte riktigt i form på pilatesen, lite stel efter alla promenader, simningen och styrkan igår. Nytt pass idag, alltid kul med lite variation. Bokade in mig på ett yogapass på tisdag, har velat prova det länge. Tyvärr kan jag inte fortsätta gå på den om den är kul, har ju kör på tisdagar i vanliga fall. Men men. Då har jag i alla fall provat. Om inte annat kanske jag får lite inspiration till hemmaträning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0