She's a sculpture of angel and ice

Torsdagen den tjugoförsta januari 2010

13:33
Haft lektion i ljudlära idag. Det är svårt, men roligt. Man måste verkligen tänka om när det kommer till uttal, för kursen är i stort sett på brittiska, vilket gör att uttalen blir fel om man pratar amerikanska. Jag pratar mer amerikanska än brittiska, men lyckligtvis har jag ganska lätt för brittiska också, så jag behöver inte skola om mig helt, men personer som har bott i USA kommer få problem. Fast dem behöver ju inte jag bry mig om så, hehe. Idag var vi i alla fall i en väldigt för liten sal, vi var säkert mer än tio pers som inte fick bord. Jag hade inte ens en stol, så jag och Mirjam (som jag hade VFU med) tog in en bänk utifrån korridoren som vi fick sitta på. Fast jobbigt att inte ha bord. Men det gick. Hoppas dock att vi får plats nästa gång.

Ikväll står det vattengympa på schemat. Sjukt länge sedan jag gick på det! Kan mycket väl vara ett år sedan. Blir nog kul, fast det är väl säkert jag och panchisarna, som vanligt. Men idag tänker jag i alla fall cykla till träningen, det är säkrast så. Verkar vara rätt plogat överallt, så det ska nog gå bra.

Nu ska jag ta itu med disken, och sen hinna ut på promenad innan det är dags att åka iväg.



17:34
Ahmen, seriöst, vafan är detta egentligen? Igår kom inte bussen, så jag missade träningen. Idag ställdes vattengympan in för att det var något skit i vattnet. Självklart när jag redan var på plats. Majgaaaad, någon är emot att jag tränar. Och jag som hade tänkt simma imorgon. Det lär ju inte vara fixat då. Jag får väl gå långpromenad. Men idag då? Jag har verkligen ingen lust att köra pilates framför tv:n idag igen, men jag får väl göra det ändå. Känns inget bra när jag inte tränar, såvida det inte varit planerat.


19:36
Gjorde jättegod kvällsmat förut, ett nytt recept som jag aldrig provat förr. Eller, recept och recept, det var väl en liten composure av olika recept. Typ. I alla fall så gjorde jag så att jag kokade ris, som jag blandade med lite margarin, curry och handskalade räkor, och sen stekte jag upp kycklingfilébitar, och till sist fixade jag till frysta wokgrönsaker. Sen blandade jag ihop alltsammans, och vips hade jag en slags curry-paella. Mycket gott, blir mer sånt i framtiden! Ska börja kolla lite i kokboken, och få inspiration till mat, har ingen fantasi. Borde börja göra veckomatsedlar, så man vet vad man ska laga för nåt.

Är helt besatt av Twilight-böckerna, lyssnar på den tredje nu. Sååå braaaaa! Har inte sett New Moon-filmen än, men laddar ner nu. Hoppas det finns någon någorlunda bra version, jag vill verkligen se den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0