Please, don't stop the music

Lördagen den andra januari 2010

12:49
Hmm, känns fortfarande väldigt ovant att skriva 2010..

Vaknade kvart över elva imorse. Sen Spike kom hit har jag inte sovit längre än till max halv nio. Dessutom somnade jag vid halv tolv igår, så det blev ju en väldans massa sömn. Och ännu mer eftersom jag sov flera timmar igår eftermiddag. Skönt var det i alla fall! Särskilt som Tommy tog ut lillen vid sjusnåret, då slapp jag. Det kändes lite som att ha en bebis och inse att pappan för en gångs skull gick upp när ungen skrek. Nice.

Hade tänkt lämna tillbaka bilen idag, men mamma och pappa ska vara i husvagnen flera dagar, så jag behöver inte lämna tillbaka den förrän senast på onsdag. Super, då kan vi storhandla och åka till Marieberg de närmsta dagarna. Me likey.

Idag är Spike nästan tillbaka i ursprungsläge. Gick ut med honom för en stund sedan, och idag behövde jag inte bära honom över huvud taget. Visserligen gick han med ganska tveksamma steg nerför trapporna, men han gjorde det i alla fall. Min duktiga kille! Hoppas han blir helt normal nu. Så normal som han kan bli vill säga.. ^-^


15:52
Passade på att utnyttja det faktum att vi har bilen hemma, så vi åkte iväg på en liten shoppingtur. Om man nu kan räkna Netonnet, Rusta och Stadium Outlet som en shoppingtur, hehe. Gjorde ett riktigt klipp på Stadium Outlet, köpte ett par joggingdojjor för 250 spänn! Från början hade de kostat 1 099 kronor, så det var ju ett riktigt kap!

Nu känner jag febern komma krypande igen..


20:03
Klippte klorna på lillen förut. Det gick rätt bra, kanske inte så vackert, men ändå. Lyckades dock klippa i pulpan på ena klon, då skrek han, men det gick över snabbt. Fast det blödde rätt mycket, men han verkade inte bry sig mer än just då det skedde.

Nu är det Robinson!


22:34
Kollar på District 9. På trailern verkar den jättebra, men den suger verkligen stenhårt. "Hjälten" framstår som en jättefjant som man inte kan ta på allvar, och hela storyn med aliens känns bara jättekonstig. Rekommenderas inte!



Årets första riktigt dåliga film.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0