No drama

Fredagen den tjugoandra januari 2010

11:16
Inatt drömde jag bara massa bra hela tiden, ville inte vakna! Fast ändå är det svårt att säga vad drömmen handlade om, men den var positiv i alla fall!

Varit ute på långpromenad med lillen. Har verkligen hittat min bästa långrunda; runt Hjärsta, Mellringe och Vivalla. Tar över en timma, mycket bra! Idag fick jag till och med igång stegräknaren, så från och med nästa vecka ska jag även hålla koll på hur många steg och hur långt jag går. Den här rundan tog en timma och femton minuter, nästan 10 000 steg, och var nästan 6 km lång. Nice! Jag tror att det har varit för kallt för stegräknaren förut, var nog därför den inte funkade som den skulle. Men super att den är igång nu! Så mycket lättare att veta hur mycket jag egentligen gått. Går så mycket lättare att sätta upp mål på hur många steg, eller hur många kilometer jag ska gå per dag. I like it!

I eftermiddag står det städning och storhandling på schemat. Ska åka med mamma och handla på Maxi, är så mycket som ska handlas idag! Och trevligt att få umgås med min mor också. Ikväll kommer Hannes och Carin hit, vi ska fixa tacos och spela spel. Det blir trevligt! Det är väl bland annat därför vi måste städa idag.. Hehe. Ska bli kul att se hur Spike reagerar på att ha nya människor här hemma. Går nog finfint!


18:33
Var verkligen tur att vi åkte bil till Maxi idag, fy tusan vad mycket grejer vi handlade! Fyra pappkassar, fullproppade med grejer. Visserligen passade vi på att handla vissa saker just för att vi nu kunde, men ändå. Fast det är ju bra, då behöver vi inte handla på ett tag. Förutom mjöl och bröd och sånt som man får köpa varje dag, typ.

Ska snart börja sätta igång med tacosen. Gästerna kommer vid sju, men känner att jag vill ha maten någorlunda klar då. Vi köpte för en gångs skull en kladdkaka på Maxi, det luktade så gott! Är inte så bra på att göra kladdkaka, och hade inte hunnit ändå, så det fick bli så idag. Trevligt att bjuda på i alla fall, hoppas den är god!


01:48
Har haft en mycket bra kväll! Vi spelade Finans i tre timmar, kul! Andra gången jag spelade det, och nu började jag fatta vad det gick ut på. Dock var jag sjukt trött, så det var som att jag spelade lite salongsberusad, men det gjorde väl bara det hela roligare. Kanske skulle köpa ett sånt spel hem? Som Monopol, men lite djupare. Nu blir det sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0