Laugh it off and let it go

Lördagen den nionde januari 2010

13:33
Har haft en fruktansvärt lat förmiddag. Gick ut med hunden vid tio, och när vi kom in gick vi och lade oss igen. Det är väl alla medicinerna som gör mig trött, antar jag. Men det spelar ingen roll, för jag har inte ett dugg inplanerat, varken idag eller imorgon. Då får man vara lat!


16:33
Har varit ute på en riktig långtur med grabbarna. Idag blev det den lämngsta rundan hittills, en timma och tjugo minuter! Fast det kändes inte så superlångt, kändes som att jag gick längre igår. Skiljde visserligen bara tio minuter, men ändå..

Nu ska jag ta mig ett bad. Det gör jag nästan varje dag, bara för att det är så skönt. Jag vet, det är inte bra för miljön, men jag måste ju passa på nu när det faktiskt är gratis. Och bada är ungefär det bästa jag vet, och det är oslagbart mitt bästa sätt att stressa av, så det är klart att jag ska få bada. Måste ju få ha något guilty pleasure som jag inte blir fet av.

Ikväll är det Robinson, jag är så fast! By the way satt Jimmy Führ vid bordet bredvid oss när Anna och jag fikade i förrgår. Det ni! ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0