Don't bring flowers after I'm dead

Måndagen den tjugofemte januari 2010

17:46
Idag har det varit en bra dag. Fast som pessimisten skulle säga; det kan fortfarande ändras! Men jag hoppas den fortsätter vara bra.

Hade föreläsning i trekvart imorse. Ganska så ovärt, ja. Trodde dock att jag skulle ha tal-workshop på eftermiddagen, men det gällde inte min grupp, så det var ju skönt att slippa det i alla fall. Fast i och för sig gjorde väl det skoldagen ännu mer ovärd, särskilt som föreläsningen handlade om berättare och karaktärer i böcker. Inget nytt liksom. Men men.

Varit med Anna och Johannes hela eftermiddagen. Mys! Vi kollade på kattannonser på Blocket. Kanske flyttar det snart in en liten kisse på Rådmansgatan?

När jag gick hemåt mötte jag Pernilla och Casper, trevligt! Längesen jag såg den lilla krabaten. Han tog av sig vantarna och lekte med snö, sen blev han ledsen för att det blev kallt. Sen tog han upp ännu mer snö, och så blev han ännu mer ledsen! Ibland är barn korkade, fast mycket söta! Ska förhoppningsvis vara barnvakt både nästa tisdag och tisdagen efter det, gos!
Fortsatte upp mot stan för att ta bussen hem. Utanför Kupan ville en liten tant ha hjälp med att få in sin rullator i butiken. Kände mig mycket snäll när jag bar upp den för trappan! Gick sen in en snabbis i några butiker, måste stilla mitt shoppingbegär! Köpte dock inget, men köper eventuellt en turkos randig tröja på Bik Bok imorgon. Hade nog köpt den redan idag om jag inte hade blivit avskräckt av alla trettonåringar som var där inne, kände mig lite gammal.

Hämtat ut min kurslitteratur. Ett stort paket innehållandes sex böcker för cirka 800 kronor. Yeah. Allt jag behöver till litteraturdelkursen i alla fall. Måste börja läsa nu, på måndag är det seminarie på tre texter.

Fick hem bokpaket från Stora Romanklubben. Igen. Alltså, jag fattar inte vad de håller på med. Detta är tredje gången jag fått hem böcker som jag avbeställt. Det är fan inte okej! Får ju betala 50 spänn varje gång jag skickar tillbax skiten. Gah! Får skicka klagomejl, för jag är hundra procents säker på att jag avbeställde böckerna den här månaden!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0