2010

Fredagen den första januari 2010

10:25
Tänk att det är ett nytt år. Ett nytt decennium. Ganska coolt faktiskt.
Nytt år brukar ju betyda nystart, och det är rätt skönt tycker jag. Jag känner på mig att 2010 kommer att bli ett bra år, med massor av nya erfarenheter. Bloggens nystart får bli en ny header och ny bakgrund, som jag tänker sätta Tommy på att göra. Bloggen är så himla ful just nu, med trist, förinställt tema. Har inte riktigt orkat göra något åt det förrän nu, eftersom jag inte vet hur man gör varken bakgrunder eller header. Men eftersom Tommy fixat det till Spiken så ska han nog kunna fixa till gamla Bettan också!

Var svårt att somna igår. Inte så konstigt kanske, eftersom jag gick och lade mig lagom till att raketerna började smälla. Vaknade flera gånger också. Men sen var det bara att gå upp klockan sex, ut med hunden och sen göra sig redo för jobb. Behövde dock bara jobba i två och en halv timma innan jag blev avbytt, nice! Nu ska jag bli frisk, även om det tar emot att vara sjukanmäld, särskilt som det är storhelg. Men men. Åkte förbi Lager157 på hemvägen, men hittade inget.

Nu ska vi ut med lillen!


17:15
Riktigt glad att jag bestämde mig för att sjukanmäla mig hela helgen, har sovit hela eftermiddagen efter feberattack! Jag har en sån där omgång där jag är frisk på förmiddagen och får feber på eftermiddagen. För något år sedan hade jag en inneboende feberklocka som satte igång febern halv tio varje kväll. Konstiga grejer det där.

Innan jag somnade lyckades jag och Tommy få ut Spike på en riktig långtur. Han kom till och med igåg och kissade flera gånger! Att lite hundpiss kan göra en så lycklig. För att belöna lillen stannade vi vid fotbollsplanen vid Tegnér där vi släppte lös honom så at han fick springa av sig lite. Vi hade med hans boll, han tyckte det var jättekul! Extra kul var det att det bara var en massa is under snön, så han åkte en extra meter varje gång han hämtat bollen. Toppen! Har precis varit ute på en minirunda igen, och han kissade på en gång! Så skönt att det har kommit igång igen. Dock får vi fortfarande bära ut honom till parkeringen, men ibland har vi behövt bära ännu längre, så det är bara bra framsteg. Nu är det bara att hoppas på att han snart vågar och vill gå ut på gården också.


21:26
Kollade på Kalle och chokladfabriken förut. Jävligt skum film egentligen, men vad annat kan man vänta sig av Tim Burton? I vilket fall gick den på femman, och tro på fan att de lyckades klämma in sex reklampauser under två timmar! Då är det nästan värt att kolla på fyran, trots deras jättepaus.



Färgglada och detaljerade filmer är Tim Burtons grej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0